EKSKLUZIVNO

‘Trudnoća nas je iznenadila‘: Stipi Pletikosi stiže i šesto dijete!

Legendarni splitski golman i njegova supruga Angela pripremaju se za dolazak još jednog člana. Njihovo petero mališana: sinovi Franko (11) i Manuel (4,5), te kćeri Eli (7,5), Ruža (6) i Marija (2) uskoro će dobiti bracu ili seku. Poznatim roditeljima prvi smo čestitali na proširenju njihove velike obitelji.

Sreći u obitelji Pletikosa nema kraja! Kako smo ekskluzivno doznali - par čeka još jedno dijete, samo dvije godine nakon što su dobili svoje najmlađe dijete, kćerkicu Mariju.

- Dobro se osjećam i sve je u redu. Upravo pripremam ručak - kazala nam je Angela Pletikosa (39), kad smo je nazvali da njoj i Stipi (42) čestitamo na radosnoj vijesti. Prema onom što je ispričao svojim bliskim prijateljima, kojima su on i njegova supruga nedavno priznali da će ponovno postati roditelji, Angelina trudnoća ih je oboje iznenadila. Par za sada ne otkriva detalje, no i prijašnjih puta su radosnu vijest dugo držali za sebe. O svojoj petoj trudnoći Angela nam je sve detalje ispričala kad je već bila u osmom mjesecu.

'Roditeljstvo je najljepša stvar na svijetu'

- I Stipe i ja smo presretni što nas iznova čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve do nedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu – kazala je Angela u svibnju 2019. samo za Gloria.hr.

image
Brojna obitelj bila je veliki san Stipe Pletikose, a sa suprugom Angelom taj je san uspio i ostvariti.
JAKOV PRKIC/CROPIX

Stipe nije mogao zaželjeti bolji dar za rođendan koji je proslavio prošli mjesec.

Proslavljeni Hajdukovac i jedan od naših najboljih i najomiljenih nekadašnjih reprezentativaca kojega zadnjih godina gledamo kao televizijskog sportskog komentatora, mnogo je puta kazao da mu je želja imati veliku obitelj. O kući punoj djece uvijek je sanjala i Angela, koja je po zanimanju ekonomistica koja se, kad se 2003. udala za Stipu, potpuno se posvetila suprugu i djeci. Svoje prvo dijete, sina Franka, Stipe i Angela dobili su nakon sedam godina braka.

Čitajte i: EKSKLUZIVNO Stiže beba, i to već u srpnju: Stipe i Angela Pletikosa očekuju peto dijete

- Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas – izjavio je jednom prilikom Stipe, koji se od sportske karijere oprostio 2016. Otad ga se najčešće može vidjeti u šetnji sa suprugom i njihovom djecom. Njemu i Angeli ponovno proširenje obitelji još je jedan neprocjenjiv dar za punoljetnost njihovog braka. Naime, u lipnju će proslaviti 18 godina zajedničkog života - blagoslovljenog s uskoro šestero mališana.

Linker
22. travanj 2024 20:08