oglasila se na facebooku

Treba joj pomoć u kućanstvu! Zagrebačka glumica već 22 godine brine o teško bolesnoj majci

Glumica Natalija Đorđević vrlo je rano postala ‘glava obitelji‘. Sada joj treba pomoć, nužna joj je osoba koja bi dolazila svakog dana u terminu 8-15 da joj pomogne u brizi oko majke i njihovog doma.

Zagrebačka glumica Natalija Đorđević zamolila je za pomoć putem društvenih mreža. Objavila je, naime, da traži osobu koja bi joj pomogla s brigom oko nepokretne majke, a potrebna joj je pomoć i u održavanju kuće.

"Tražim ženu za pomoć oko nepokretne mame, a potrebno je da mi pomaže i u kući (kuhanje, spremanje). Radno vrijeme 8-15, poželjno da može raditi i subotom. Detalji u inbox", objavila je Đorđević na društvenim mrežama te zamolila one koji žele da podijele vijest. Zahvalila je svima koji su je podržali u njezinim pokušajima da pronađe adekvatnu pomoć.

Naša proslavljena glumica skrbi već 22 godine o svojoj nepokretnoj majci, cijenjenoj novinarki Branki Bilić, koja je usput i onkološki bolesnik.

Krajem 2019. Đorđević je na Facebooku zbog svoje situacije tražila i dodatni posao. O svemu je progovorila i u panelu Gloria Talks. "Nekako sam do svoje 21. godine mislila da nije sve u novcu, tako sam bila i odgajana. Ali, onda mi se dogodio jedan rez u životu. Mama mi se zaista teško razboljela, jedva je ostala živa. Ima tešku bolest koja traje već 22 godine, i onda sam nažalost shvatila da novcem čovjek može sebi kupiti, ako ne zdravlje, onda bolje zdravstvene uvjete. Tada sam, nažalost, postala potpuno svjesna vrijednosti novca", ispričala je Natalija tada.

Linker
22. travanj 2024 07:45