Red carpet igrice

Tko je njezin novi obožavatelj? I jedini frajer koji smije ući u auru Kristen Stewart

Američka glumica zvijezda je filma ‘Zločini budućnosti‘ kanadskog majstora horora Davida Cronenberga s kojim je na njujorškoj premijeri izmjenjivala zaljubljene poglede.

Ime američke glumice Kristen Stewart (32) u filmskoj ekipi siguran je pogodak za svakog redatelja, jer taj izbor jamči gledanost i globalnu medijsku pozornost, čak i kada je riječ o bizarnoj, distopijskoj horor priči za kakvu se u 'Zločinima budućnosti' odlučio kanadski redatelj David Croneneberg (79).

Nakon kanske premijere na kojoj je Kristen Stewart promovirana u kraljicu crvenog tepiha jubilarnog 75. izdanja filmskog festivala na Azurnoj obali, ekipa 'Zločina budućnosti' krenula je na američku promotivnu turneju, a sinoć je u kompletnom sastavu počastila Njujorčane.

image

Na njujoršku premijeru Kristen Stewart stigla je u crnom Chanelovom odijelu

J MAYER/SHUTTERSTOCK

Glumice Kristen Stewart u crnom Chanelovom odijelu i Lea Seydoux u kreaciji s potpisom Louisa Vuittona predvodile su ženski, a glumac Viggo Mortensen i redatelj David Cronenberg muški dio ekipe.

No, moda je ovaj ostala u drugom planu, a top tema danas su zaljubljeni pogledi koje su američka glumica i kanadski redatelj izmjenjivali na crvenom tepihu.

Čitajte i: PROSUDITE SAMI: JE LI KRISTEN STEWART KRALJICA STILA I CRVENOG TEPIHA U CANNESU?

Kao i uvijek slika govori mnogo više od riječi, pa fotografije s njujorške premijere svjedoče i dokumentiraju ljubav koja se očito rodila između Kristen Stewart i Davida Cronenberga.

image

Ekipa Zločina budućnosti: Scott Speedman, Kristen Stewart, Lea Seydoux i Viggo Mortensen

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Riječ je dakako o platonskim osjećajima zaljubljenosti redatelja koji obožava svoju glumicu, ali očito i glumice koja obožava svog redatelja.

Dodatno su ih ujedinili i reakcije publike, te napisi da njihov film koji obiluje mučnim scenama, nije baš za svakoga.

U središtu ove znanstveno-fantastične filmske priče je, podsjetimo, svjetski poznati avangardni umjetnički par, igraju ga Viggo Mortensen i Lea Seydoux, koji u svojim performansima istražuju sindrome ubrzane evolucije i rast novih organa, koje pred publikom promatraju, tetoviraju i uklanjaju.

image

Kristen Stewart i Dylan Meyer na dodjeli Oscara u ožujku

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Njihovi morbidni rituali privlače pozornost istražiteljice, igra je Kristen Stewart, koja je fascinirana tom umjetničkom praksom. Granice seksualne želje i patologije u njoj se isprepliću, a ljudi, čini se, pristaju na sve da osjete bilo kakvu vrstu užitka.

U zajedničku obranu svog vizualno fascinantnog umjetničkog ostvarenja ustala je cijela ekipa predvođena s Kristen Stewart, dok se njegov autor zasad o tome ne izjašnjava, jer to uostalom niti nije najšokantniji film u njegovoj bogatoj filmografiji.

"Ne brinu me reakcie dijela publike, uopće ne. Svi smo znali i znamo da naš film nije za svakoga, ne podilazimo nikome i ukazujemo na bitne stvari koje mogu odrediti našu budućnost", izjavila je Stewart koja nikad nije imala problema s jasnim i glasnim izražavanjem vlastitih stavova.

Globalna zvijezda postala je proslavivši se ulogom vampirice Belle Swan u Sumrak sagi, ali je bez obzira na dobronamjerne savjete poznavatelja prilika u Hollywoodu otvoreno progovorila - prvo o svojim biseksualnim sklonostima, a potom i o zarukama sa svojom partnericom, spisateljicom Dylan Meyjer (34) s kojom je u vezi od 2019.

Čitajte i: NOVI FILM KRISTEN STEWART NIJE ZA OSJETLJIVE: LJUDI ZBOG MUČNIH PRIZORA U ŠOKU ODLAZILI S PROJEKCIJE U CANNESU

Na društvenim mrežama su se outale objavom poljupca, a Kristen je novinarima ispričala što joj je prošlo kroz glavu kada ju je prvi put ugledala.

image

Dylan Meyer je lani zaprosila Kristen Stewart

MATT COWAN/SHUTTERSTOCK

"Zapitala sam se pa gdje si pobogu bila prije, cijeli svoj život te čekam", rekla je glumica.

Zaručile su se lani, a uoči ovogodišnje dodjele Oscara, kad je objavljeno i ime Kristen Stewart u nominacijama za najbolju glumicu, njezina joj je zaručnica darovala repliku zlatnog kipića s natpisom "najbolja partnerica na svijetu".

Linker
19. travanj 2024 07:21