sklon promjenama i rizicima

Tko je muškarac koji je digao prašinu? Zbog Severine svi pišu o Tomislavu - razvedenom ocu, vinaru i psihoterapeutu

Jedan tabloid objavio je da Severina ima novu ljubav. Označili su tako vinara Tomislava Voštinića, koji je zbog pjevačice nakratko postao najtraženiji čovjek u regiji.

Tko je muškarac radi kojeg Severinin tim šalje demanti? Ugledni vinar Tomislav Voštinić obišao je rubrike lakšeg sadržaja skoro svih regionalnih medija, a sve nakon što se jedan srpski tabloid raspisao o njegovoj vezi sa Severinom. Mjesecima se u medijima nagađa o odnosu Severine i njezinog supruga Igora Kojića, a sada se tvrdi i da je za navodni kraj braka slavne pjevačice navodno kriv vinar iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada.

38-godišnji vinar je za Slobodnu Dalmaciju kratko demantirao takve vijesti, rekavši da su smiješne i nazvavši ih glupostima. Severinin PR tim odgovorio je službeno i kratko: "Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa".

Unatoč odbacivanju teza o ljubavnom odnosu, Tomislavov privatni život kroz manje od jednog cijelog dana postao je tema. Tako se da razlučiti da je nedavno doživio veliku privatnu promjenu u vidu razvoda, da je otac te veliki zaljubljenik u vino. Voli raditi na sebi i slijediti intuiciji. Tako je nakon sedam godina bavljenja optikom, napustio sve da bi slijedio svoju pravu strast.

Radim na sebi dosta dugo pa sam stigao do svakakvih otkrića.

"Kad sam s bivšom suprugom Dunjom dobio djecu, zajedno smo upisali Školu prirodnog roditeljstva, a uz to sam upisao i sedam godina učio, i na kraju diplomirao, osobni razvoj za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta. Kroz razne radove – meditaciju, regresiju, povratak u druge živote, utrobu, oslikavanje svog unutrašnjeg energetskog stanja kroz fraktale, put do svog srca... počeli smo malo dublje 'grebati' i na površinu su mi sve više počele izlaziti boje. Kako se mijenjam vanjski i fizički, tako se i boje mijenjaju kroz život", izjavio je u velikom intervjuu za Vinske priče ovaj osebujni vinar, čiji su interesi znatno širi i od samog vina.

Osim psihoterapije, Tomislav 16 godina trenira kickboxing, a prije njega je trenirao i stolni tenis, košarku te nogomet. Po zanimanju je Tomislav optičar pa je sedam godina radio taj posao. "Volim reći da sam baveći se optikom mnogima vratio pogled na život, baš kao što sada, radeći kao vinar, ljudima mutim vid", duhovito je izrekao u spomenutom intervjuu, govoreći i o ponosu koji osjeća zbog činjenice da je vinima nastavio i svoju obiteljsku tradiciju.

Široki interesi svakako su ga doveli i do širokog kruga prijatelja, kojima pripada i slavna pjevačica.

Nema, međutim, dokaza insinuacijama koje šire regionalni mediji, tek onaj o kojem Severinin tim i sam govori - sredinom rujna pjevačica je zaista pozirala na imanju Tomislavove vinariji Voštinić Klasnić s društvom najbližih prijatelja i suradnika. Na brdu iznad Ivanić Grada s njome su tada bili menadžer Tomislav Petrović, PR-ovci Davor Grgin i Vedrana Vasić, dr. Nataša Desnica i nećakinja Mia Popović. Nazdravili su, možemo pretpostaviti, Tomislavovim svjetski poznatim škrletom.

I dok je Tomislava škrlet stavio na svjetsku vinsku scenu, Severina ga je nakratko dovela u fokus one potpuno drugačije scene, u kojoj nije uvijek baš tako ugodno bivati.

Linker
25. travanj 2024 12:31