KARL SCHOENDORFER/SHUTTERSTOCK
TIJELO I LJUBAVI ZA PAMĆENJE

‘The Body‘ se vratila: Nakon niza propalih veza zavela je polubrata bivšeg predsjednika

Fascinantni ljubavni registar australske manekenke i glumice Elle Macpherson koja je osamdesetih zbog savršenih tjelesnih proporcija dobila nadimak The Body.

Fascinantni ljubavni registar australske manekenke i glumice Elle Macpherson koja je osamdesetih zbog savršenih tjelesnih proporcija dobila nadimak The Body.

Da su pedesete nove tridesete, baš kao u skladu s naslovom istoimene francuske hit filmske komedije redateljice Valerie Lemercier iz 2017., dokazuje i australski supermodel Elle Macpherson. Manekenka koja je osamdesetih godina prošlog stoljeća zahvaljujući svojim savršenim tjelesnim proporcijama zaradila nadimak The Body, 29. ožujka će proslaviti 58. rođendan, a ovih dana je u New Yorku predstavila svog novog odabranika, 52-godišnjeg Oliviera Sarkozyja.

image

Na vrhuncu slave početkom devedesetih zaradila je nadimak The Body zbog savršenih tjelesnih proporcija

CROLLALANZA/SHUTTERSTOCK

Par se odlično proveo na koncertu Sira Eltona Johna, a francuski bankar s američkom adresom mlađi je polubrat bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

image

Francuski bankar Olivier Sarkozy s bivšom suprugom, američkom dizajnericom Mary-Kate Olsen 2017.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Brak s mladom glumicom i dizajnericom

Upravo ga je Nicolas Sarkozy kao gradonačelnik elitnog pariškog predgrađa Neuillyy-sur-Seine 1997. vjenčao s publicisticom Charlotte Bernard. U braku su izdržali četrnaest godina i dobili dvoje djece. Nakon razvoda Sarkozy je započeo vezu s modnom dizajnericom Mary-Kate Olsen, dječjom i tinejdžerskom glumačkom zvijezdom petnaest godina mlađom od sebe, s kojom se vjenčao 2015. u New Yorku. U braku su izdržali pet godina, a brakorazvodna parnica se razvukla zbog izbijanja pandemije koronavirusa i okončana je početkom 2021. godine.

Pogledajte video


Dugo je tražila sreću

Ljubavni život Elle Macpherson još je uzbudljiviji i zanimljiviji: potkraj sedamdesetih bila je u vezi s legendarnim holivudskim zavodnikom Warrenom Beattyjem, od sebe starijim 27 godina. Nakon toga obilježila je život američkog kantautora Billyja Joela koji joj je posvetio hit pjesme This Night i And So It Goes, a bila mu je nadahnuće i za Uptown Girl. Svog prvog supruga, proslavljenog francuskog fotografa Gillesa Bensimona upoznala je na snimanju editorijala za francuski modni časopis Elle sredinom osamdesetih.

image

Sa Sirom Paulom McCartneyjem na gala zabavi u londonskoj Operi 2007.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

U braku su izdržali tri godine, a nakon kratke afere s kultnim rock glazbenikom Axlom Roseom i trogodišnje veze s Timom Jefferiesom, škotskim galeristom, vlasnikom čuvene galerije Hamiltons, dugo je ljubila 59-godišnjeg švicarskog biznismena i multimilijunaša Arpadom Bussonom koji joj je definitivno promijenio život.

image

Devedesetih je bacila oko na glumca i redatelja Seana Penna

SHUTTERSTOCK

S njim Elle Macpherson ima sad već odrasle sinove Flynna i Cyja Bussona, s kojima je proteklih godina pozirala na naslovnicama modnih magazina poput Voguea i Ellea.

Čitajte i: Superstar i lovac na suknje ponovno ljubi! Pa tko bi odolio njegovim dabrovskim brkovima

Od njihova prekida 2005. bila je u vezi s glazbenicima Sirom Paulom McCartneyjem i Bryanom Adamsom, te filmskim redateljem Guyjem Ritchiejem, da spomenemo samo najzvučnija imena, a 2013. vjenčala se s milijarderom Jeffreyjem Sofferom. Zajedno su izdržali četiri godine, a zadnji u nizu bio joj je nekoć ugledni britanski liječnik Andrew Wakefield čije je ime diskreditirano zbog radikalnih antivakserskih stavova, a iz medicinskog registra izbrisano zbog umiješanosti u prevaru s podacima iz znanstvene studije koja je lažno dokazivala da postoji veza između autizma i cjepiva protiv ospica, zaušnjaka i rubeole, koja tu bolest navodno potiču.

image

Elle MacPherson sa sinom Flynnom Bussonom kojem je otvorila vrata modnog svijeta

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK

Hoće li Elle Macpherson njezina nova poznata veza biti sretnija, tek ćemo vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 01:28