Ekskluzivno u Gloriji

Tarik Filipović o licu bez podbratka! Glumac o estetskom zahvatu o kojem je iskreno progovorila i Linda Evangelista

Glumac i voditelj od 17. godine pati zbog jastučića ispod brade, kojih se pokušavao riješiti raznim tretmanima, vježbanjem i mršavljenjem, a na pragu pedesete napokon je uspio i to masno tkivo otopio - zamrzavanjem. Do premijere nove monodrame planira još zategnuti ‘višak’ kože.

Popularni kazališni, filmski i televizijski projekti nisu jedini razlog zbog kojeg je Tarik Filipović (49) dobio status zvijezde. Pažnju je oduvijek privlačio i izgledom. Prvi je poznati muškarac u Hrvatskoj koji je postao zaštitno lice proizvoda za njegu i stiliziranje kose, nakon toga je pokrenuo trend nošenja naočala neobičnih oblika i boja, a sada je otišao i korak dalje te javno priznao da odlazi na estetske tretmane. Neinvazivne, doduše, ali kad se uzme u obzir činjenica da se mnoge žene i muškarci srame reći da su išta radili na sebi, njegova objava da je upravo u procesu uklanjanja podbratka izazvala je golemu pozornost.

Inboks na društvenim mrežama zatrpan mu je pitanjima “što” i “kako”, obraćaju mu se i na ulici, a njegova videa na TikToku o tretmanu smrzavanja masnih jastučića na vratu imaju više od 100 tisuća pregleda. Zagrebački glumac i TV voditelj kaže da se s tim estetskim problemom bori od 17. godine, da je razlog genetika te da je u postupak eliminacije krenuo zato što je sam tako odlučio, a ne pod pritiskom okoline.

image
Nakon CoolSculptinga, koji je otopio masno tkivo, Tarik odlazi na druge tretmane.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

'Kao milijun kuna'

- Ptice ne pjevaju zbog jeke, nego zbog sebe - kaže Tarik, citirajući pjesnika Enesa Kiševića. - Najviše mi je smetalo to što sam gledajući se u filmovima, serijalima i kvizovima shvatio da mi podbradak mijenja fizionomiju lica. Baš kao što i pretjerano botoksiranje briše mimiku, koja je izuzetno važna za moj posao, za postizanje ekspresije i emocija, pa stoga ne želim eliminirati svoje bore smijalice. Kako nisam pobornik kompliciranih zahvata i invazivnih metoda iglom i skalpelom, bez razmišljanja sam prihvatio prijedlog dr. Nikole Milojevića da krenem na tretman CoolSculpting. Dovoljno ga je napraviti jednom, traje 35 minuta, a nakon toga sam se mogao odmah vratiti na posao. Kao da sam bio na masaži - govori voditelj kviza “Tko želi biti milijunaš?”, koji se nakon CoolSculptinga osjećao kao da je osvojio milijun kuna.

Ostatak razgovora s popularnim glumcem kao i estetksim kirurgom pročitajte u novom broju magazina Glorija, koji se nalazi na kioscima od četvrtka 30. rujna.

U novom broju magazina Gloria donosimo vam čak 36 kupona za povoljniju kupnju u Avenue Mall shopping centru s popustima do čak 50 posto!

image
GLORIA PRODUKCIJA

Uz ove priče u novom broju čekaju vas i druge zanimljive teme:

SVI USPJESI S NJUJORŠKOG PUTOVANJA SANJE MUSIĆ MILANOVIĆ: ‘Sve što činim je spontano, iz srca, ništa nije naučeno ni isforsirano‘

FELJTON: DANIEL CRAIG: Gorko-slatki rastanak od Bonda

IVANA FRAPPORTI I SANJA GRGAT: Splićanke u borbi protiv raka

RONALD BRAUS: U rovinjskom domu opernog pjevača

MICHAEL GANDOLFINI: Nastavak očevim stopama

ELON MUSK: Milijarderov novi ljubavni brodolom

LJEPOTA: Macho kozmetika

LJEPOTA: Njega i kvaliteta iz Azerbajdžana

PRED OGLEDALOM: Veronika Drljačić

BEZ BRIGE S DIJANOM: Psihologinja Ljiljana Kaliterna Lipovčan o sreći

MODA MILANO: Nekad konkurenti, danas suradnici

STIL ŽIVOTA: Slatki pozdrav iz Hrvatske

VANJA ĆIRIĆ: Uloga iz snova s 45

KUHINJA: MAŠA SALOPEK: Gastro izazovi najbolje slastičarke svijeta

PUTOVANJE: MIKONOS: Grčka avantura beogradske novinarke Jelene Karakaš

Linker
17. travanj 2024 01:00