maneken i glumac

Talentirani Pedro Soltz: Pobjednik Plesa sa zvijezdama još je prije četiri godine oduševio Severinu

Brazilski maneken bio je Severinin partner u spotu za pjesmu ‘Tutorial‘ prije četiri godine. Sad kad je izbrusio plesne vještine, mogao bi i češće biti gost u spotovima.

Brazilac Pedro Soltz u paru s Valentinom Walme odnio je pobjedu u ovogodišnjem showu ''Ples sa zvijezdama'', a presudan je bio njihov seksi paso doble.

Nije odmogao ni goli torzo zgodnog manekena koji je posebno oduševio voditeljicu showa Maju Šuput. No nije ona jedina koju je osvojio izgled ovog Brazilca, koji od 2016. živi u Hrvatskoj. Prije četiri godine zapeo je za oko i Severini koja ga je angažirala da joj bude partner u spotu za pjesmu ''Tutorial''. Pjevačica je tada na Instagramu najavila spot sa zgodnim Brazilcem.

No koliko god da je svojim izgledom i šarmom oduševio naše pjevačice i druge brojne Hrvatice, srce ovog manekena i glumca pripada našoj manekenki Iris Cekuš s kojom ima desetogodišnju kćerkicu Laru. One su mu se u petoj emisiji showa i pridružile na plesnoj pozornici, a mala je Lara, najvatrenija tatina navijačica s njim je i zaplesala.

"Lari je pak bilo jako bitno da je ne osramotim pred prijateljima iz škole. No, priznala mi je kako me u njenoj školi zovu “plesna legenda” pa je sretna i ponosna", kazao je Pedro za Gloriju te dodao: "Plesanje u ovakvom showu za mene je zapravo bila nemoguća misija, pobjeda nad samim sobom i totalni izlazak iz zone komfora. Moje prijašnje plesačko iskustvo bilo je nikakvo. Ako ne računamo pokušaje plesa po klubovima. Nisam znao ni sambu, jer ona je u Brazilu zabava i ples na cesti, a ovo u showu je ozbiljna priča i nema nikakve veze s onom sambom koju ja poznajem. Dok mi je paso doble bio najdraži ples, ona mi je definitivno bila najteža. Pokreti koje zahtijeva jednostavno mi nisu prirodni i trebalo mi je jako puno vremena da se opustim u odrađivanju nekih elemenata."

Linker
20. travanj 2024 12:38