Davor Matota/CROPIX
TORBE SU SPAKIRANE

Svoj dom trajno su napustili! Otkrivamo kamo se sa suprugom i dvoje djece opet seli Nataša Janjić Medančić?

Glumica je uvjerena da je sa suprugom Nenadom Medančićem ovaj put konačno pronašla dugoročno rješenje za svoju obitelj.

Glumica je uvjerena da je sa suprugom Nenadom Medančićem ovaj put konačno pronašla dugoročno rješenje za svoju obitelj.

Torbe su ponovno spakirane, namještaj i ostale sitnice ponovno su spremljene u kutije, a glumica Nataša Janjić Medančić od svog se privremenog doma u Zagrebu oprostila objavom na svom profilu na Instagramu: "Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda". Brojni prijatelji su joj poželjeli sreću, no samo su najbliži među njima znali gdje je naša proslavljena filmska i kazališna glumica sa suprugom Nenadom Medančićem, ortopedom, pronašla novi dom za svoju četveročlanu obitelj.

- Ostajemo u Zagrebu i nadam se da smo ovaj put pronašli dugoročno rješenje za svoju obitelj. Priča je privatna i ne želim ništa eksplicirati, jer ima mnogo važnijih drugih tema od naše - izjavila je Nataša kad smo je zamolili da prokomentira objavu koja je pokrenula lavinu reakcija.

Svaki stradalnik od posljedica zagrebačkog i petrinjskog potresa ima svoju priču, no svima im je zajedničko što do dana današnjeg ne znaju hoće li se i kada vratiti u svoje domove. Među njima je i obitelj Nataše Janjić Medančić, koja je svoj dom u strogom središtu grada morala napustiti, jer u njemu više ne postoje minimalni sigurnosni uvjeti za stanovanje.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić napokon je kod kuće: ‘Iza mene je bolno razdoblje, nadam se posljednje u životu‘

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

Sa suprugom Nenadom Medančićem te tada jednogodišnjim sinčićem Tonijem prvi put se iz novouređenog stana u središtu grada morala iseliti nakon što je uništen u zagrebačkom potresu u ožujku 2020.

U dogovoru sa suprugom tada trudna Nataša se sa sinčičem preselila kod njegove obitelji u Istru, a Nenad Medančić je za to vrijeme angažirao radnike koji su dva mjeseca obnavljali i renovirali njihov zagrebački dom.

- Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili. Potres je naše živote promijenio iz temelja, ali sam sigurna da ćemo se i kad-tad vratiti u normalu. Ali onakav romantičan, prividno siguran i bezbrižan život u centru, kakav sam voljela i poznavala, čini se, neće još dugo. Moj Zagreb, bez gradnje i fasada sigurnih za sve građane i svu djecu, od tada za mene više nema centar. No u njemu sasvim sigurno, još uvijek, negdje, krije se moj dom - proročanski je tada izjavila glumica.

Linker
26. travanj 2024 05:43