važan dan

Slavi se u obitelji Lepe Brene: ‘Svaka ljubavna priča je filmska, pa tako i naša!‘

Pjevačica Lepa Brena snagu i energiju, kaže, crpi iz udobnosti i mira vlastitog doma te ljubavi i podrške svoje obitelji. Najveća regionalna folk-zvijezda već je 39 godina prisutna na sceni, ali najponosnija ovih dana je jer slavi 29 godišnjicu braka.

"Tako nas dvoje već 29 godina. Kad pobjede ljubav i razumijevanje" napisala je poznata pjevačica Lepa Brena (60) na Instagramu kraj njihovih zajedničkih fotografija, a mnoge kolege su joj čestitale na važnoj godišnjici.

Tog 7. prosinca 1991. godine bilo je prekinuto emitiranje Dnevnika zbog njihove svadbe, a pjevačica kaže da smatra da su to i zaslužili s obzirom na njihova dotadašnja postignuća i popularnost.

"Svaka ljubavna priča je filmska, pa tako i naša. Jedina je razlika što smo nas dvoje javne osobe koje svoju intimu ne skrivaju. Danas to, doduše, s procvatom društvenih mreža svi rade", rekla je žena koja i dalje osvaja svojom energijom i tvrdi ne boji se starenja.

"Medijski pritisak koji osjećam kao žena u svojim godinama nevjerojatan i diskriminirajući. Ženama se, naime, nameće ideal vječne mladosti pa ne smiju ostarjeti, a svijetom upravljaju muškarci u sedamdesetima i osamdesetima, koji se svojih godina ne trebaju stidjeti niti ih skrivati. Svijetli primjeri koji me nadahnjuju su pjevačice poput Cher, Celine Dion i Tine Turner te glumica Sophia Loren, čije karijere pokazuju da se znanje i iskustvo s godinama kumuliraju i daju rezultate vrijedne poštovanja. Zato se ja svojih zrelih godina ne sramim, niti ih skrivam, nego uživam u njima. I da je to moguće, nikad se ne bih vratila u svoje dvadesete, tridesete ili četrdesete - bilo pa prošlo", dodala je i rekla zašto uživa u svojim zlatnim godinama.

image
Prijem predsjednika RH Ive Josipovića povodom boravka predsjednika Srbije Borisa Tadića u Hrvatskoj.
GORAN MEHKEK/CROPIX

"Osjećam stabilnost, sreću i zadovoljstvo što sam ispunila svoje snove. Kao roditelj sam s Bobom učinila sve da naša djeca budu voljena, da steknu samopouzdanje, dobar odgoj i obrazovanje, kao i radne navike. A poslovno me najviše raduje što brend Lepe Brene nije izgubio kredibilitet niti nakon 39 godina te što je ostao sinonim za dobro raspoloženje, veselje, optimizam i zabavu", rekla je.

image
Intervju sa Lepom Brenom u Sarajevu 2016.
RANKO SUVAR/CROPIX

Za čitatelje Glorije prošle godine je ekskluzivno je otvorila vrata svojeg doma, koji je uredila, kaže, u floridskom stilu. U njoj od 2000. živi sa suprugom Slobodanom Živojinovićem legendarnim tenisačem i poduzetnikom, s kojim je odgojila sinove Filipa (35), Stefana (28) i Viktora (22).

image
Prošlogodišnji koncert Lepe Brene u dvorani Arena Zagreb.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 00:07