Odrastanje pod zlatnom žlicom

Sinčić Kylie Jenner već živi luksuzno, samo plišanim medo stoji više od 60 tisuća kuna

Maleni Wolf sa samo nekoliko tjedana života uživa u skupocjenim stvarima, a influencerica je s obožavateljima podijelila još neke detalje...

Iako ima samo šest tjedana, novi član klana Kardashian-Jenner već živi luksuznim životom. Naime, Kylie Jenner i Travis Scott postali su ponosni roditelji sinčića, a poduzetnica i influencerica je otkrila kako je izgledao dječakov baby shower. Jenner je sa svojim pratiteljima podijelila i kako izgleda dječakova soba, a u interijeru blagih boja posebno se istaknuo plišani medvjedić brenda Louis Vuitton koji stoji više od 60 tisuća kuna.

Raritetnog medvjedića krasi print poznatoga loga, a više ga se ne može pronaći u trgovinama. Riječ je o igrački koja se pojavila u ponudi brenda još 2004. godine, a danas se smatra kolekcionarskim primjerkom pa je jedini dostupan primjerak onaj na Farfetchu, i to po cijeni od oko 125 tisuća kuna.

image

Iako ima samo šest mjeseci, novi član klana Kardashian-Jenner već živi luksuznim životom.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Osim toga, dječakov ormar s cipelicama prepun je Nike tenisica, među kojima je i model njegovoga tate, Air Jordanice 6 TD Cactus Jack kicks.

Kylie je detalje iz dječakove sobe podijelila putem Instagram storyja, a glavna je zvijezda videa bila Jennerina četverogodišnja kći Stormi koja je uzbuđeno kazala: "Pogledajte bebinu sobu!", a potom se počela igrati bratovim igračkama.

Osim skupocjenim detaljima iz sobe, Kylie je šokirala pratiteljem i promjenom djetetova imena.

Iako su ona i Travis isprva objavili da se dječak zove Wolf, poduzetnica je naknadno obavijestila obožavatelje kako su shvatili da mu to ime ne pristaje. No, obitelj nije otkrila novo ime sinčića.

Čitajte i: Kylie Jenner dobila drugo dijete s poznatim reperom! Sretnom viješću pohvalila se tek tjedan dana nakon poroda

Podsjećamo, Jenner i Scott dočekali su Stormi u veljači 2018., kada su bili zajedno nešto manje od godine dana. Iako se u objavama može vidjeti uzbuđenje zbog dolaska drugog djeteta, Kylie je nedavno progovorila o svojim borbama nakon poroda.

image

Kylie je detalje iz dječakove sobe podijelila putem Instagram storyja.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

“Ovo je iskustvo za mene bilo malo teže nego sa Stormi”, kazala je Jenner, dodavši da je porod bio izazovan i fizički i mentalno. Rekla je kako je odlučila progovoriti o problemima nakon poroda kako bi olakšala pritisak kod svih majki koje se osjećaju kao da se odmah moraju vratiti svome životu. Ipak, dodala je kako je ponosna što je rodila zdravog i predivnog dječaka.

Linker
24. travanj 2024 00:31