Zavodnik za mikrofonom

Robert Ferlin o Barbari Kolar, braku i sadašnjem ljubavnom statusu: ‘Ona je sjajna!‘

Nekadašnje TV lice, a danas radijski voditelj kao natjecatelj u showu ‘Zvijezde pjevaju‘ pobrao je najveće simpatije publike. Ove subote bori se za prolazak u finale, a u razgovoru za Gloria.hr odgovorio je na neka škakljiva pitanja o svom ljubavnom životu.

Obožavatelji HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju" s nestrpljenjem očekuju 30. travnja nakon kojeg ćemo znati koja će od četiri preostala para biti ovogodišnji finalisti. Brojne glasove publike mogu očekivati radijski voditelji Mario Lipovšek Battifiaca i Robert Ferlin koji iz emisije u emisiju najviše zabavljaju žiri, goste u studiju ali i sve pred malim ekranima.

Uoči subotnjeg spektakla na intervju smo "priveli" glavnu zvijezdu otkačenog dua, 55-godišnjeg Roberta Ferlina, s kojim smo popričali o svemu pomalo. Naravno, prvo je naglasio kako još ne vjeruje koliko su daleko dogurali on i Mario.

image

Ferlin je ove godine kao radijski voditelj dobio nagradu Zlatni studio.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"Jedina mi je ambicija prije početka showa bila ne ispasti prvi tako da je ovo polufinale meni osobno veće iznenađenje veće od Hrvatske u finalu Svjetskog nogoimetnog prvenstva", u svom je stilu istaknuo Ferlin, koji je uvjeren da će se on i Mario u subotu odlično zabaviti .

Kako kaže, bit će mu to najveći izazov do sada jer će na pozornici u HRT-ovom studiju prvi put i "ozbiljno" zaplesati.

"Žanrovi u emisiji su zadani od strane uredništva, a nama su ostali country i dance tako da će nam obje pjesme biti u življem ritmu. Kao da se ne mučim dovoljno s pjevanjem, mentor mi je za jednu od njih dodao i koreografiju. Njemu je lako jer on već par godina redovito odlazi u teretanu, a ja... pa dovoljno se prisjetiti da sam zaradio rupturu mišića tijekom probe", potužio nam se u polušali popularni radijski voditelj, koji je u showu pristao sudjelovati iz pomalo neobičnog razloga

"Volim se tući sa svojim strahovima, a pjevanje pred publikom spada u moje fobije. Iz istog razloga sam svojedobno skočio s padobranom te prošao tečaj za ronioce. Ovaj show samo je nastavak te moje borbe sa strahovima, tim više što tamo sjedi i stručni žiri", ispričao nam je Ferlin.

image

Ferlin s kolegicom Martinom Validžić.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Mnogi su mišljenja da nekadašnji voditelj na HRT-u prolazak u polufinale nije zaslužio samo zabavnim nastupima. Štoviše, s obzirom da nema nikakvo glazbeno obrazovanje niti se ikada bavio pjevanjem, čak ni amaterski, dobro se snašao.

Njemu, pak, najviše znači što ga podržavaju njegovo troje klinaca, sin Nikola te kćeri Martina i Pia.

"Kad sam im rekao da sam prihvatio poziv, bili su najblaže rečeno, skeptični. No, već u drugoj emisiji su sjedili u studiju. Najmlađa kći Pia je završila osnovnu glazbenu školu. Kad joj se da vježbati dosta dobro svira klavir i gitaru, a posljednjih godina pjeva u školskom zboru", ponosan je Ferlin, koji se sa svojim glazbenim mentorom poznaje skoro 30 godina, a intenzivnije se druže od prije desetak.

Čitajte i: Kao prava kraljica: Barbara Kolar u emisiji dočekala svog bivšeg Roberta Ferlina i snašla se fenomenalno

Ferlin nam je i otkrio kako podnosi šale na račun suradnje s bivšom djevojkom Barbarom Kolar koja s Duškom Ćurlićem vodi Zvijezde pjevaju.

Podsjetimo, dvoje kolega nekoć su bili ljubavni par. Upoznali su kad ju je on ugostio u svojoj emisiji "Tužibaba" na Radio Rijeci,a voljeli su se čak pet godina, do 2006.

image

Ferlin je Barbarom Kolar u vezi bio pet godina.

"Prvo sam bio iznenađen što su nas kolege i mediji uhvatili 'u đir', a sad mi je čak i zabavno. Najviše me nasmijao Battifiacin komentar kad je u jednoj emisiji totalno nenadano prepravio kraj pjesme Mila u "Barbara draga, nek si se riješila tog vraga", veli Ferlin, koji je od početka karijere na glasu kao veliki zavodnik. Iza sebe ima jedan brak, no kako nam je kazao, još vrijedi njegova izjava od prije nekoliko godina kada je rekao da više nema namjeru ponovno se vezati na taj način.

"Trenutno sam samac, a mislim da bih ostao djevac do današnjih dana da sam žene zavodio pjevajući", smije se poznati voditelj, koji nam je za kraj kazao da su mu od svih ljubavnih pjesama najdraže "Vjeruj mi" od Olivera Dragojevića te "Ain't No Sunshine" od Billa Withersa. Ali i da nema ambicija na HRT-u voditi neki sličan show.

"Meni su Barbara i Duško sjajni u tim ulogama, baš kao i Ivan Vukušić i Iva Šuletnić u Voicu tako da se ne bi štel meša. A što se tiče glazbenih planova, na mojoj matičnoj Radio Rijeci već se vrte snimke naših izvedbi u Zvijezdama i mislim da je narod već dovoljno propatio", dobacio je Ferlin u šaljivom tonu.

Linker
19. travanj 2024 08:50