Nije zlato sve što sja

Robbie Williams najavljuje drastičnu promjenu: ‘Glava mi sjaji poput bebine guze‘

Glazbenik se već godinama bori s opadanjem kose, a nakon transplantacije i raznik tehnika prekrivanja, sada je odlučio otići korak dalje.

Glazbenik Robbie Williams priznao je da razmišlja o tome da zalijepi komad kose na glavu za sljedeću turneju. Naime, četrdesetosmogodišnji se pjevač već nekoliko godina bori s gubitkom kose, a izjavio je kako mu, kada se vidi kako ćelav pjeva na pozornici, drastično pada samopouzdanje.

The Sun prenosi kako je Williams izjavio da ozbiljno razmišlja o tome da nabavi periku.

"Postoje sjajne perike do kojih odmah možete doći. Potrebno je obrijati glavu i onda je učvrstiti ljepilom, a drži se do nekoliko tjedana", kazao je nekadašnji član grupe Take That te dodao kako bi ovo mogao isprobati prije turneje.

image

Robbiejevi problemi sa samopouzdanjem zbog opadanja kose traju već nekoliko godina.

BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Miljenica Hollywooda na životnoj prelomnici: ‘Ne znam kad ću se vratiti!‘

Kazao je i kako mu pozornica pomaže da se osjeća mlađe, “a onda se okrenem iza sebe i vidim kako doista izgledam kada mi glava zasvijetli od reflektora. To me podsjeća na bebinu stražnjicu pa postajem sve neurotičniji zbog opadanja kose".

Robbiejevi problemi sa samopouzdanjem zbog opadanja kose traju već nekoliko godina, a 2013. je čak otišao na transplantaciju koja nije bila uspješna.

Nekoliko godina kasnije, otkrio je da čak koristi puder za kosu, a prošle je godine njegova supruga Ayda Field otkrila da mu je obrijala glavu. Naime, glumica je u lipnju 2021. objavila videouradak na svome Instagram profilu u kojemu brije glavu svome suprugu. Ipak, čini se da ništa od ovoga nije pomoglo pa bismo glazbenika uskoro mogli vidjeti sa zalijepljenom perikom.

Čitajte i: Kosu su presadili i Ronnie, McConaughey, ali i Williams

Williamsa ove godine očekuje solo turneja, koja počinje u Münchenu u svibnju, nakon čega slijedi snimanje njegovoga biografskog filma u Australiji, u kojemu će se prikazati pjevačev karijerni uspon, ali i ovisnost s kojom se borio na početku svoje slave.

Inače, nakon što je napustio Take That Robbie je postao još poznatiji, ali po svom kontroverznom ponašanju. Borio se s viškom kilograma, ovisnosti od alkohola i često s depresijom, a sad mu je najveći problem nedostatak kose.

Linker
18. travanj 2024 05:52