Zimska idila

Punjenje baterija na snijegu: Naši poznati zgrabili, sanjke, skije i tople jakne te uživali na domaćim lokacijama

Brojni poznati odlučili su iskoristiti nekoliko snježnih dana te istražiti lokalne prirodne ljepote za uživanje u sniježnim radostima - od Sljemena, preko Platka Gorskog kotara i Plitvica, sve do susjedne Jahorine, pokazali su kako se veseliti malim stvarima.

Iako su nas u posljednjem periodu pogodile mnoge brige, a na snazi su još uvijek brojne restrikcije - ljudi se sve više okreću uživanju u malim stvarima pa tako i naši poznati. Mnoge je prošlog vikenda i tjedna obradovala činjenica da je u većini konitinetalne zemlje pao snijeg te su - svatko na svoj način - pohrlili u prirodu. Boravak na svježem zraku, sportska aktivnost, rumeni obrazi, otkrivanje bisera svoje (ili susjedne) zemlje - tako bi se mogao opisati ovaj veseli niz.

Ecija Ojdanić

Glumica je ponosna na svoje dalmatinske korijene, ali isto tako Ecija Ojdanić jednostavno obožava i snijeg.

"Dovelo dite dicu na sanjkanje..", napisala je glumica uz svoju fotografiju na sanjkama. Osmijeh od uha do uha pokazao je kako ova Dalmatinka uistinu uživa u snijegu. Za zimske radosti prigodno se i utoplila, odabravši minimalistički šik u crnom skafanderu i crnoj jakni, a kombinaciju je naglasilo crnom vunenom kapom s krznenim 'coflekom'.

Nika Fleiss

Naša slavna skijašica na na snijegu je u svom prirodnom okruženju. Iako ove godine nije tako jednostavno otići na svjetska skijališta, Nika Fleiss je svoju dozu zime potražila u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

"Srce je tamo gdje je snijeg", poručila je Nika uz emotikone. Svoj selfie snimila je u bajkovitom kraju Plitvica.

Lidija Lešić

Diplomirana pravnica, bivši model i poznata influencerica Lidija Lešić odmara se na Jahorini. Uz nekoliko bajkovitih objava unutar i izvan hotela, Lidija je pokazala trendi zimske kombinacije, ali i otkrila da se kod nje nešto promijenilo. "Zavoljela sam zimu", kazala je koliko uživa u snijegu.

Mirna Škrgatić

Kantautorica iz Rijeke sa zagrebačkom adresom prvi bijeli vikend provela je na Sljemenu, kako se vidi s fotografije, na sanjkalištu.

"Fešn na Sljemenu", našalila se Mirna Škrgatić uz fotografiju na kojoj pozira poput modela na sebi je uz sportske tajice i jaknu imala i toplu vunenu kapu te čizme do koljena.

Zvjezdan Ružić

Proslavljeni pijanist pokazao je da je pravi zimski čovjek, dok uživa na Platku. U nizu objava u kojima je pokazao svoje skijaško umijeće, najviše ga je razveselilo društvo brata Vedrana, glazbenika i slikara.

"Uvijek kad se pojavi brat - kreće akcija. Obojica instant poblesavimo i budemo isti oni klinci od nekad davno...", poručio je Zvjezdan.

Ivana Plechinger

Naša glazbenica jednom je obiteljskom razglednicom zorno opisala koliko njezina obitelj voli snijeg, Ivana Plechinger i suprug Bruno Kovačić sa sinovima posjetili su Planinski Centar Petehovac kraj Delnica.

"Ako neće snijeg Muhamedu, onda će Muhamed (u ovom slučaju Kovačići) otići snijegu. I snijega i sanjkanja koliko ti srce želi. Sanjke su nam bile i kafić i restoran i prijevozno sredstvo. Radost nikom ne damo, ne dajte je ni vi", poručila je Ivana uz niz obiteljskih fotografija snimljenih u Gorskom kotaru.

Buga Marija Šimić

Operna pjevačica, glumica i voditeljica kazališta Mala scena također je ljubiteljica snijega. Iako nije otišla u planinske dijelove, uživala je na otvorenom u svom rodnom gradu Zagrebu, kada je u njemu za vikend, barem na kratko, zaprhnuo snijeg.

"Snijeg, volim te", poručila je kratko, ali slatko Buga Marija koja se utoplila crvenom zimskom odjećom.

Linker
18. travanj 2024 15:34