NOVI ANGAŽMANI

Prvi angažman Ivane Paradžiković nakon odlaska s Nove TV: Voditeljica se vratila u malo drugačijoj ulozi

Svi se pitaju koji je novi poslovni pothvat voditeljice Ivane Paradžiković nakon odlaska s komercijalne televizije. Krenula je raditi, odnosno bila je moderatorica panela na Sveučilištu Vern.

"Poštovane dame i gospodo, dragi gosti i dragi studenti, dobar vam dan i dobrodošli na panel diskusiju studija turizma. Uoči dolaska turističke sezone koja je specifična i neizvjesna, mnogo je pitanja koja su otvorena. Što možemo uopće očekivati od ove godine? Na koji se način uopće pripremiti za sezonu u doba pandemijske nesigurnosti? Hoće li se putovati, kako će se uopće putovati? Što će biti važno gostima koji će doći u Hrvatsku? Kakva je njihova uopće percepcija naše zemlje?"

Ovo su prve riječi u javnosti bivše televizijske voditeljice i urednice emisije Provjereno Ivane Paradžiković otkako više ne radi na komercijalnoj televiziji.

Ugovor s Novom TV raskinula je početkom svibnja. Na Sveučilištu Vern bila je moderatorica panela “kako turističku sezonu vide najupućeniji diplomati i strani blogeri”. S nekoliko zastajkivanja u govoru i pokoju "borbu" s tehnikom, poznata je voditeljica panelom uspješno “rukovodila”.

image
Na panelu Sveučilišta Vern govorilo se o turističkoj sezoni - način kako bi se Hrvatska trebala pozicionirati te hoće li pandemija i ove godine uzeti maha.
VERN

Dok se svi pitaju koji je njezin novi poslovni pothvat, Paradžiković se nakon odlaska s Nove TV tek povremeno oglašava na društvenim mrežama. Objavila je kako je magistrirala na Sveučilištu Sjever, a družila se i s obožavateljicom na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Inače, na panelu je o temi koja je aktualna i koju zanima većina domaćih i stranih turista, govorila i Ashley Colburn, redateljica, dokumentaristica, producentica i pjevačica te poznati profesor i pisac Cody McClain Brown. Zbog supruge se iz američke savezne države Oklahoma preselio u Zagreb.

Panelu su i prisustvovali Robert Richard Klinke, veleposlanik Njemačke, Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Peter Susko, veleposlanik Slovačke, Josef Markus Wuketich, veleposlanik Austrije te Andrew Dalgleish kojemu je upravo završio mandat u predstavljanju Velike Britanije u Zagrebu.

Linker
16. travanj 2024 17:39