sretno mladenci

Prve fotografije zadarskog vjenčanja godine: Dominik Livaković oženio zanosnu Helenu Matić

Na vjenčanju vratara zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije s njegovom izabranicom okupila se sportska i estradna elita.

Okupljanje uzvanika zakazano je u rano poslijepodne u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala, a Dominik Livaković i Helena Matić sudbonosno da izgovorili su u zadarskoj katedrali svete Stošije, romaničkoj trobrodnoj građevini iz koje su se u pratnji svojih gostiju zaputili u obližnji luksuzni resort Faklensteiner, u kojem će se do jutarnjih sati zabavljati uz nastupe Petra Graše i Saše Matića.

image

Helena Matić i Dominik Livaković kreću prema crkvi

LUKA GERLANC/CROPIX

O raskošnoj svadbi tjednima se pričalo u Zadru, rodnom gradu Dominika Livakovića, a svaki novi detalj koji je iscurio iz izvora bliskih paru samo je dodatno intrigirao pažnju javnosti.

image

Vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković u Zadru se ženi sa svojom odabranicom Helenom Matić

LUKA GERLANC CROPIX

Dva iznimno popularna pjevača Petar Grašo i Saša Matić, inače rasprodani mjesecima unaprijed, takav poziv nisu mogli odbiti, a na popisu uzvanika su i Livakovićevi reprezentativni kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, te Šime Vrsaljko, koji mu je ujedno Livakovićev susjed u Zadru.

image

Mladoženja Dominik Livaković prvi je izašao pred fotografe.

LUKA GERLANC CROPIX

"Još kao djeca smo se družili jer naše zgrade imaju zajedničko igralište. Stalno smo bili s loptom i ostali smo u super odnosima i danas kad dijelimo svlačionicu reprezentacije", objasnio je Livaković.

Ljubavna priča mladenaca započela je kao prijateljstvo, koje je kad su se bolje upoznali - prerasla u vezu.

"Upoznali su nas zajednički prijatelji, a poslije je sve išlo spontano. Dominik je napravio prvi korak i to je bilo - to. Posebno me očarao duhovitošću, pogotovo zato jer je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit'", izjavila je Helena, koja se proljetos na Instagramu pohvalila zaručničkim prstenom, a vjenčanicu je, kako se priča u krugovima bliskim paru, naručila u Londonu.

Profesionalni sport traži odricanja i oboje su svjesni toga, a Helena obožava Dominikovu skromnost. Ona je skoro dvadeset godina trenirala umjetničko klizanje, a preklani je završila studij na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

image

Na vjenčanje je stigao i Zdravko Livaković

LUKA GERLANC CROPIX

"Mislim da ne propuštam ništa zato što živim svoj nogometni san. Samo živim po uhodanim pravilima. Oko osam se budim i ustajem. Treninzi su ujutro ili predvečer, nekad i dvaput u danu, a poslijepodne je rezervirano za odmor. Iako, svaki tjedan je drukčiji jer je puno utakmica, putovanja… Trudim se ne ići u krevet prekasno jer moram biti odmoran sljedeći dan. Svaka utakmica mi je važna i jednako važna i u svakoj pokušavam biti na maksimumu. Što se rutine tiče, uvijek se u molitvi obratim pokojnim djedovima za pomoć. To je nešto moje, intimno", otkrio je Livaković.

Kako njegova baka živi u Privlaci, u kući s vrtom, Dominik i Helena često je posjećuju. U prirodi uživa i njihov ljubimac Cruz kojeg oboje obožavaju, ali je pas za gazdaricu izabrao Helenu s kojom provodi najviše vremena. A sad će s njima i na medeni mjesec.

image

Majka mladoženje Manuela Skoblar

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Ugostitelj Erik Pavin

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Uzvanici na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Uzvanici su se okupili u zadarskom Gardenu prije odlaska u crkvu

LUKA GERLANC/CROPIX CROPIX
image

Majka mladoženje Manuela Skoblar s pratnjom

LUKA GERLANC/CROPIX
image

Frane Skoblar sa suprugom

LUKA GERLANC/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 04:18