Ne vole se više

Prekinuli nakon godinu i pol dana veze: Ništa od vjenčanja holivudskog "it" para!

Glumci Anna Kendrick i Bill Hader nisu više zajedno, potvrdio je izvor blizak paru i potvrdio glasine.

Vijest o prekidu Anne Kendrick i Bill Hadera za medije je potvrdio izvor blizak paru, a prema tim informacijama dvoje slavnih glumaca već neko vrijeme nisu skupa.

"Anna i Bill više se ne viđaju. Nije riječ o svađi, nego o konačnom raskidu", kazao je za Metro insajder, koji nije naveo razlog razlaza dvoje zvijezda. Nadodao je samo da nijedno od njih nema namjeru izlaziti sa službenom izjavom jer žele što prije sve zaboraviti i krenuti dalje.

image

Fotografi Annu i Billa tijekom veze nikada nisu "uhvatili" zajedno.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Obožavatelji glumaca duboko su razočarani njihovim prekidom jer su Anna i Bill slovili za novi "it" par u Hollywoodu. Navodno se dugo poznaju, a među njima je zaiskrilo na snimanju Disneyeva filma s božićnom tematikom Noelle iz 2019. Kad su točno postali ljubavnici znaju samo oni budući da su oboje dugo šutjeli o vezi za koju se doznalo tek u siječnju ove godine.

"Anna je jako sretna. Oboje su vrlo zabavni i stalno jedno drugo nasmijavaju", ispričao je u siječnju zajednički prijatelj sada već bivših ljubavnika.

image

Bill slovi za velikog zavodnika: prije Anne hodao je s kolegicom Rachel Bilson.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zvijezda Saturday Night Livea prije Anne sedam je mjeseci ljubio glumicu Rachel Bilson, a 11 godina bio je u braku s Maggie Carey, s kojom dijeli djecu Hannah Kathryn, Harper i Hayley Clementine.

O Anninom pak ljubavnom životu samo se zna da je četiri godine hodala s redateljem Edgarom Wrightom, a imala je i romansu sa snimateljem Benom Richardsonom.

Čitajte i: Anna Kendrick za Gloriju: 'I ja se borim s brojnim sumnjama i nisam uvijek raspoložena za druge'

Linker
19. travanj 2024 04:37