braća milanović

Predsjednikovi skromni sinovi! Marko ‘želi biti kao svi ostali‘ pa sam kroči svoj put, a vlastite interese u inozemstvu slijedi i Ante

Marko Milanović izrazito je talentiran za hrvanje, fokusiran je i posvećen sportu. Njegov otac Zoran Milanović zbog toga je ponosan i sretan, baš kao što ga zadovoljnim čini i put starijeg sina Ante, koji je, poput njega, odlučio studirati pravo.

Predsjednikova samozatajna djeca posvećena su ideji života izvan medijske pozornosti. U tome ih, čini se, podržavaju poznati roditelji. Zoran Milanović, vjerujemo, puca od ponosa na sportske rezultate svog Marka, njegov mlađi sin nedavno je pobijedio da važnom hrvačkom međunarodnom UWW turniru CROATIA OPEN u Zagrebu u kategoriji do 92 kilograma.

Disciplinirani srednjoškolac visok je 192 cm i oduševljava svog trenera talentom i karakterom, piše Jutarnji list. "Marko Milanović je izrazito talentiran za hrvanje, ali to nije dovoljno za uspjeh. On ima i takvu 'glavu'. Dođe sat prije treninga i jedan je od zadnjih koji odlazi doma. Još je kadet, ali u klubu i u reprezentaciji je prerastao vršnjake svojim radom. Sad mora početi raditi s juniorima i seniorima", rekao nam je Mario Mihalj, Markov trener u Hrvačkom klubu Metalac posljednje četiri godine.

image
Ante i Marko na očevoj inauguraciji.
HINA/ POOL/ DAMIR SENCAR CROPIX

Čitajte i: Makedonska veza! Ogrlica Sanje Musić Milanović oduševila modne sladokusce

Trener je istaknuo da Marko želi biti kao svi ostali i do uspjeha doći vlastitim sposobnostima. Dodao je da je Milanoviću drago zbog uspjeha njegovog sina. "Obiteljski su s tatine strane genetski dobro potkovani. Marko je rođeni teškaš", kazao je Mihalj.

image
MARKO TODOROV/CROPIX

Čitajte i: Ante Jakov Milanović očeva je slika i prilika! Dopratio majku u HNK, smjestili se kraj rođaka Jandrokovića

Dok Marko niže sportske uspjehe i pohađa srednju školu, njegov stariji brat Ante Jakov trenutno studira pravo u Nizozemskoj, ali iskušao se tijekom 2020. u televizijskom poslu pa je kratko honorarno radio za TV Jadran.

image
HINA/ POOL/ DAMIR SENCAR CROPIX

Otac im je predsjednik države, majka iznimno uspješna profesorica, znanstvenica i liječnica, a Milanovićevi dečki trude se pronaći svoj put. Roditelji su u tome velika podrška.

Linker
31. ožujak 2024 16:04