Nevjerojatna iskustva

Poput priča iz hororaca: Ove su se holivudske zvijezde susrele s duhovima, ali ne na filmu

Iako su većini glumaca susreti s onostranim bićima povezani tek s ulogama u filmovima, neke su poznate osobe priznale i kako su se borile s neobjašnjivim silama, a jedna je čak morala pozvati istjerivače duhova.

Priče o nadnaravnim iskustvima često se smatraju naivnima, međutim, mnogi tvrde kako su se susreli s različitim situacijama koje podsjećaju na priče iz horor filmova. Različiti demoni i duhovi uglavnom se povezuju sa svijetom mašte, a čini se kako su se s takvim pojavama susrele i neke od najvećih svjetskih zvijezda. U nastavku donosimo nekoliko strašnih iskustava poznatih osoba.

Courteney Cox

Glumica koja je poznata po ulozi Monice u seriji Prijatelji tvrdi da je zbog duha bila primorana prodati kuću. Naime, nakon što je kupila kuću u Los Angelesu, glazbenica Carole King, koja je u istoj kući živjela ranije, otkrila joj je da su se na tom mjestu ranije događale neke čudnovate stvari te da je sigurna kako u kući živi duh. Iako joj Courteney isprva nije vjerovala, strah se počeo povećavati nakon što je nekoliko njezinih gostiju potvrdilo da su vidjetli ženu kako sjedi na rubu kreveta.

Prilikom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live izjavila je: "Iako sam se pomalo bojala, još uvijek nisam vjerovala u duhove, sve do dana kada mi je poštar pokucao na vrata i odmah me pitao znam li da imam duhove u kući. Odmah sam ga upitala zašto to misli, a on mi je odgovorio da netko upravo stoji iza mene." Nakon te situacije, Courteney je odmah odlučila prodati kuću.

image

Courteney Cox je donedavno vjerovala da su priče o duhovima naivne.

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Salma Hayek

Glumica Salma Hayek nedavno je otkrila kako se u njezinom londonskom domu događalo puno neobjašnjivih stvari. Klavir bi sam od sebe počeo svirati, a svjetla bi se iz čista mira počela gasiti i paliti pa je odlučila pozvati službu za istjerivanje duhova.

Više o nadnaravnom iskustvu podijelila je njezina kćer Valentina prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres Show. "Vidjela sam užasne stvari koje su se činile jako realnima, a onda je mama pozvala pomoć, iako ih ona nije mogla vidjeti", prisjetila se.

Istjerivači su u njihovom domu uspjeli pronaći čak 20 duhova, a jedan od članova službe tvrdio je kako vidi staricu sa djetetom, kao i časnu sestru. Iako su većinu uspjeli otjerati, Salma je priznala kako su još dva ostala u kući.

image

Glumica i njezina kćer imale su velikih problema s opsjednutom kućom.

JAY L CLENDENIN/LOS ANGELES TIMES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Courteney Cox: ‘Shvatila sam da sam pretjerala s estetskim zahvatima i da je to ludost‘

Ariana Grande

Glazbenica Ariana Grande se s čudnovatim situacijama susrela nakon što je posjetila groblje u Kanzasu koje je poznato kao jedno od sedam vrata Pakla koja se nalaze na Zemlji.

"Osjetila sam intenzivnu i strašnu negativnu energiju koja se širila čitavim autom, baš kao i miris sumpora koji je jedan od znakova demonske prisutnosti", izjavila je za Complex magazin.

Nakon te situacije, pjevačici su se počele događati neobične stvari, pa je tako jedne noći čula šapate, a činilo joj se i kao da vidi strašne prikaze u crnoj i crvenoj boji.

image

Nakon što je posjetila zloglasno groblje, pjevačica je osjetila lošu energiju.

MADAME TUSSAUDS HOLLYWOOD/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 21:21