doznajemo!

Petra Nižetić rodila dječaka! Imenom koje je nadjenula sinu odala je počast svom voljenom ocu

Nekadašnja voditeljica i producentica rodila je dječaka, njezin sin Jozo dobio je brata! Dugo je Petra Nižetić trudnoću držala samo za sebe, uživajući u naljepšem proljeću svog života.

Petra Nižetić i njezina obitelj slave rođenje još jednog dječaka! Naime, nekadašnja televizijska voditeljica i producentica rodila je, kako doznajemo, drugog sina - dječaka kojem je nadjenula ime Milo. Nakon sina Joze, stigao je i Milo, čijim je imenom Petra odala počast svom voljenom ocu. Dječaka je jedva dočekao njegov stariji brat Jozo, tata Frane Mastelić, ali i poznati barba, glazbenik Luka Nižetić, koji obožava svoje male nećake.

Čitajte i: Veliko slavlje trudne Petre Nižetić: Ovo je najljepši dar koji žena može poželjeti!

Podsjetimo, bivša voditeljica i producentica trudnoću je donedavno držala u tajnosti, prvi put je s trudničkim trbuhom pozirala u 30. tjednu trudnoće, kada je krajem ožujka proslavila 40. rođendan.

- Ovo je drugi put da slavim svoj b' day dok sam trudna i to je najljepši dar koji žena može poželjeti – tim se riječima zahvalila poznata Splićanka brojnim čestitarima na lijepim željama za njezin veliki dan, 40.rođendan, koji je dodatno uveličala najljepšim dokazom o svom blaženom stanju.

image
JOSKO PONOS/ CROPIX

Čitajte i: Poznata Splićanka čeka drugo dijete! Trudnoću provodi u selu u Dalmatinskoj zagori, odakle se doselila iz Amerike

Petra je zaista imala proljeće za pamćenje, osim jubilarnog rođendana, sada je na svijet donijela svoje drugo dijete, a u svibnju 2. rođendan slavi njezin mezimac Jozo. Sa suprugom Franom dugo je slatku tajnu čuvala samo za sebe i svoj najuži krug ljudi, no sada je vrijeme da sreću podijeli sa svijetom - njezin Milo je stigao.

Linker
20. ožujak 2024 17:29