CROPIX
Salon dobrog duha

Ovaj frizerski salon nudi potpunu uslugu: Dok čekaju frizure klijentice uživaju u omiljenom magazinu

Frizerski salon u središtu metropole odiše divnom atmosferom, visokim standarima u higijeni, a pazi se i na svaku sitnicu kako bi se u potpunosti ugodilo klijenticama...

"Svi smo s velikim olakšanjem dočekali prvi radni dan. Atmosfera je bila iznimno pozitivna. Budući da smo veliki tim, svi smo s velikim nestrpljenjem dočekali zajednički rad u salonu na koji smo naviknuli", rekla nam je Sanja Čabraja, vlasnica frizerskog salona Dessange koja ističe da su bili ugodno iznenađeni jer su osjećali da klijentima jako nedostaju.

Ono što im je dalo dodatan vjetar u leđa je oduševljenje njihovih klijentica po otvaranju salona, te je njihov prvi dolazak nakon karantene bio isprepleten osjećajima euforije i zadovoljstva.

Interes za termin bio je toliko da su otvorili telefonsku liniju kako bi mogli rezervirati termin.

"Primali smo poziv za pozivom i kada su nam klijentice počele slati poruke emailom i putem društvenih mreža da nas nikako ne mogu dobiti na telefon (konstantnim zauzećem linije)odlučili smo primati kontakte i na taj način. Liste čekanja kao takve ne postoje i uvijek radimo planski rezervaciju termina no termin za prve pramenove, u ovoj situaciji, možete dobiti tek za četiri tjedna", kaže Sanja i dodaje.

Zagreb, 120520.
Ilica 2.
Djelatnici frizerskog salona Dessange Paris.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX
U Dessange Paris salonu usluga je na visokom nivou.

Nije to - to, a nije ni zarazno: Kakav je to odlazak frizeru bez omiljenog štiva!?

"U našem salonu imamo klijentice koje imaju tjedni ritual dolaska na njegu kose i frizuru. One osim što uživaju u samom doživljaju pružanja usluge Dessange, uživaju i u pijenju kave i u čitanju svojeg omiljenog magazina Gloria. Gloria je godinama neizostavan magazin u salonu i tražen od strane klijenata i ne može se dogoditi da preskočimo izdanje", dodaje ponosna ekipa i ističu da u salonu oduvijek paze na visok stupanj higijene.

"Visok stupanj higijene u salonu Dessange je perjanica poznata diljem svijeta. Jednokratne zaštitne kute za klijente zapakirane u najlon, jednokratne četke za svakog klijenta, dezinficirane i zapakirane, sav alat dezinficiramo pred klijentom, dezinficiranje glavopera, ručnici koji dolaze iz profesionalne čistionice te se nakon korištenja tamo vraćaju na čišćenje."

Aktualna tema je i njihov novi web shop Dessange gdje klijentice mogu kupiti svoje proizvode za njegu kose koje koriste u salonu Dessange.

Stoga, ako tražite frizerski salon u Zagrebu koji će vam pružiti sve čari odlaska na frizuru, toplo preporučujemo ovaj u centru Zagreba na adresi Ilica 10. Ne zaboravite, naručiti se morate telefonom, a broj je 01 483 13 00.

Linker
18. travanj 2024 12:54