selidba obitelji

Odlazak iz strogog centra! Bojana Gregorić Vejzović otkrila: ‘Srce mi je zatreperilo kad sam predala ključeve‘

Glumica Bojana Gregorić Vejzović otkrila nam je da se sa suprugom i dvoje djece preselila iz strogog centra Zagreba u stan koji više odgovara potrebama njihove obitelji. Razlog selidbe - otkrila nam je Bojana, nije zagrebački potres.

Posljednji mjeseci bili su prilično uzbudljivi za obitelj Bojane Gregorić Vejzović i njezinog supruga Enesa Vejzovića, glumaca zagrebačkog kazališta 'Gavella'. Naime, nakon dugo godina života u strogom centru grada u Ilici nedaleko Frankopanske ulice, odlučili su se preseliti. Razlog nije stres zbog potresa, već im je dosadašnji stan postao premali s obzirom da su im 15-godišnji sin Raul i četiri godine mlađa kći Zoe spavali u istoj sobi koja je postala pretijesna za njihove potrebe i životni ritam. Kako su živjeli u manjoj donjogradskoj staroj zgradi gdje preinake nisu bile izvedive, pala je odluka o prodaji stana i kupnji novog. Pronašli su ga nekoliko tramvajskih stanica dalje, ne puno većeg u kvadraturi, ali s boljim i njihovoj obitelji primjerenijim rasporedom.

Čitajte i: Emotivnim riječima o roditeljima Bojana Gregorić Vejzović na svoj rođendan sve raznježila

- Iako se ne vežem za stvari, pa tako ni za zidove, srce mi je ipak zatreperilo kada sam ključeve predala novoj vlasnici našeg stana. Ali kada pogledam koliko su nam klinci sretni jer konačno imaju svoje sobe i meni je lakše - kazala nam je glumica koja je još uvijek u kutijama i raspakiravanju stvari.

Iako je čeka još puno posla dok im novi stan ne postane dom u pravom smislu te riječi, ono najgore je iza njih. Pogledali su mnogo stanova, razmišljali su i o nekim drugim, zelenijim lokacijama, no zbog djece su željeli ostati u zoni javnog prijevoza.

Čitajte i: Bojana se i tijekom teškog perioda zna našaliti: ‘Ja se posla nikad nisam bojala, primamo ponude‘

- Ovaj stan nam se odmah svidio jer smo u njemu dobili dovoljan broj prostorija i raspored koji će nam nekoliko sljedećih godina biti po mjeri. Dok djeca ne odrastu, a onda ćemo vidjeti - govori Bojana koja je imala sreću i s prodajom starog stana.

Iako od potresa postoji fama kako je teško naći kupca za stan u strogom centru grada, njihovo iskustvo je upravo suprotno. Imali su nekoliko interesenata koji su se na prvu zaljubili u njihov brižno uređen dom pa su imali problem kome ga prepustiti.

- Naša stara zgrada je prošla super u potresu, a kako se radi o dvorišnom objektu, nema buke s ulice već samo zelenilo i pogled na šumu Rokovog perivoja pa nije ni čudo što se ljudima svidio. A mi se na novi stan još moramo priviknuti, tek smo se uselili i čeka nas još dosta posla. No najstresniji period je iza nas, a Enes trenutno ima kratki odmor od selidbe jer na Velebitu snima drugu sezonu serije 'Nestali'. Ne sumnjam da ćemo se brzo priviknuti na novi prostor, a nadam se da će nam život u novom kvartu donijeti i neka nova veselja i iskustva.

Linker
19. travanj 2024 20:08