Div nježnog srca

Njegove curice vrte ga oko malog prsta: The Rock u društvu kćeri postaje najnježniji na svijetu

Svojim najmlađim kćerima češlja i plete kosu, kupa ih, vodi u šetnje, zbog njih se igra i s barbikama. Iskreno Dwayne Johnson zbog svojih curica uživa u dječjim nepodopštinama.

Bivš igrač američkog nogometa, hrvač i akcijska glumačka zvijezda, golemi Dwayne Johnson (48) koji ponosno nosi borilački nadimak The Rock (Stijena), čista je suprotnost svom korpulentnom, izbildanom izgledu. Zvijezda filmskih serijala "Jumanji" i "Brzi i žestoki" privatno je vrlo simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv tip posvećen obitelji. Kako je sam priznao, njegove tri kćeri - 19- godišnja Simone, a naročito najmlađe Jasmine (5) i Tiana (2) koje je dobio u drugom braku s pjevačicom Lauren Hashian - vrte ga oko malog prsta. Fotografije svojih mezimica često objavljuje na Instagram profilu gdje se vidi koliko je nježan, brižan, ali i snalažljiv tata. Jer treba brzo reagirati kada se najmlađoj Tiani pripiški u prirodi, a baš je u fazi odvikavanja od pelena.

Čitajte i: Glamur na plaži: Donosimo detalje o vjenčanici koja je sve ostavila bez daha

Svaki muškarac želi sina, ali svaki muškarac ustvari treba kćer.

- Moje cure su moj balans, okružen sam estorgenom i to nizašto ne bih mijenjao. Samo se nadam da se nikada neće umoriti od držanja ove moje velike, ruke dinosaura…Iako, nažalost znam da hoće - napisao je uz fotografiju iz šetnje sa svojom petogodišnjom Jasmine.

- Shvatio sam da je roditeljstvo najbolji posao koji sam ikada imao i koji ću ikada imati. Oduvijek sam želio biti dobar tata i svojim curama pružiti sve ono što nisam imao u djetinjstvu. Bio sam jedinac, tata je bio jako strog i u mom odrastanju s njegove strane nije bilo mnogo emocija – kazao je u nedavnom razgovoru za jedne američke novine.

Čitajte i: Omiljeni snagator objavio da će postati otac još jedne curice

Svojoj majci Dwayne je dao ček kako bi si kupila novu kuću - kakvu god i gdje god želi

No svoju emotivnu stranu može zahvaliti majci Ati koja je svom jedincu usadila poštenje, empatiju, ljubav prema drugima, a njezin slavni sin prije tri godina zahvalio joj se tako što joj je za Božić donio ček kako bi si kupila novu kuću, kakvu god i gdje god želi. Tada je izjavio - ako imate dobru mamu, velika je šansa da postanete pristojno i pošteno ljudsko biće.

A nema sumnje da je njegova mama napravila dobar posao što i on pokušava sa svojim kćerima. Ne srami se raditi nikakve roditeljske zadatke po predrasudama rezervirane samo za mame - svoje djevojčice kupa, sprema na spavanje, češlja ih, radi im frizure, igra se, šeta… Velika je podrška i najstarijoj Simone koju je dobio u prvom braku i koja je krenula njegovim sportskim stopama - u hrvanje. No perspektivna mlada hrvačica od te karijere najvjerojatnije će morati odustati jer je prošle godine imala treću operaciju koljena. No uz tatu glumca i spretnog biznismena nema sumnje da će pronaći novu zanimaciju.

Linker
19. travanj 2024 00:49