Šok za šokom

Nikolina Pišek prvi se put oglasila nakon tragične smrti supruga: ‘Grozno se osjećam, teško mi je‘

Prema pisanjima sprskih medija, nesretni Vidoje Ristović nije imao nikakve šanse za preživjeti. Pretpostavlja se da je u pitanju bio jaki infarkt, a njegova supruga sada je prvi put komentirala ovaj tragičan događaj.

Dan nakon što je iznenadna smrt Vidoja Ristovića šokirala cijelu regiju, srpski mediji donose detalje njegovog tragičnog odlaska. Suprug nekadašnje hrvatske voditeljice Nikoline Pišek navodno je zadnje trenutke života proveo u jednom beogradskom salonu za masažu.

Neimenovani izvor za Blic.rs kazao je kako je 44-godišnji povjesničar umjetnosti umro tijekom masaže, a smrt je bila trenutna.

image

Nikolina se od jučer nalazi u Beogradu gdje je njezin suprug preminuo.

"Do par minuta prije smrti osjećao se dobro i nije se žalio ni na kakve tegobe. U momentu kad se terapeutkinji pojadao da nešto nije u redu s njim, već je bio na izdisaju. Izgubio je svijest, a ubrzo je i preminuo. Ljudi iz salona su odmah zvali Hitnu pomoć, ali liječnici više ništa nisu mogli napraviti za njega osim konstatirati smrt", prepričao je jedan od svjedoka Blica.

Mediji ističu kako je prema neslužbenim liječničkim pretpostavkama bila riječ o snažnom infarktu, a danas se izišlo i s informacijom da je Nikolinin suprug zapravo preminuo u nedjelju ujutro, a ne u subotu malo prije ponoći.

Podsjetimo, hrvatski mediji za Vidojevu smrt izvijestili su jučer oko podne. Prve vijesti ukazivale su da se cijeli nesretni slučaj dogodio kasno u subotu navečer u Beogradu. Nikolina je jučer bila nedostupna za bilo kakve izjave, osim što je za srpske novine kratko potvrdila da je istina da joj je suprug preminuo. U trenutku njegove smrti ona se nalazila u Zagrebu s njihovom kćerkicom Unom Sofijom, a od jučer poslijepodne je u Beogradu gdje u krugu najbliže obitelji i prijatelja oplakuje njegov odlazak i priprema sahranu.

Čitajte i: VELIKI ŠOK: PREMINUO VIDOJE RISTOVIĆ, SUPRUG NIKOLINE PIŠEK, ONA NIJE IMALA SNAGE ZA KOMENTAR

Srpski portal Nova.rs je u međuvremenu navelo da je više Javno tužiteljstvo u Beogradu zatražilo obdukciju i toksikološko vještačenje, a Pišek se prvi put oglasila nakon iznenadne smrti supruga.

"Grozno se osjećam, skoro da jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali trenutno nisam u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala", rekla je potresena Nikolina Pišek za portal Republika.

Linker
14. travanj 2024 05:16