Čestitke!

Ni kiša im nije pokvarila dan: Nakon osam godina veze Marko Livaja i Iris Rajčić stali pred oltar

Poznati Hajdukovac i bivša manekenka za sklapanje braka odabrali su crkvicu na Sustipanu, a najuzbuđeniji uzvanici na svečanoj ceremoniji bili su njihovo dvoje djece, Elizabeta i Lorenzo.

Ni proljetna kiša nije mogla obrisati osmjehe s lica Marka Livaje i Iris Rajčić, jer oni su nakon osam godina konačno dočekali dan kada će razmjenili bračno prstenje i tako okruniti jednu od najljepših ljubavnih priča u nogometnom svijetu. Na ljubav u dobru i zlu zavjetovali su se u u crkvici u splitskom parku Sustipanu gdje su prošlog ljeta krstili njihovog sinčića Lorenza.

image

Marko Livaja bio je iznimno elegantan

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

U ovom trenutku presretni mladenci već slave u obližnjem restoranu Adriatic zajedno s njihovih stotinjak uzvanika. Među njima su i pjevačica Doris Dragović sa suprugom Budimirom, koja je rođakinja od Iris, njezina dugogodišnja prijateljica i jedna od kuma malenog Lorenza, glumica Ana Gruica Uglešić.

image

Ana Gruica i Boran Uglešić

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Kako doznajemo, Livajina i Irisina petogodišnja kći Elizabeta nije bila samo najuzbuđenija uzvanica, uz njezinog jednogodišnjeg bracu Lorenza, nego je na vjenčanju svojih roditelja imala i ulogu djeveruše.

image

Doris Dragović

ANTE CIZMIC/CROPIX

Čast, pak, da im budu svjedoci u najvažnijem danu njihove ljubavi, omiljeni Hajdukovac i svojedobno jedna od naših najtraženijih manekenki ukazali su dugogodišnjim prijateljima: Iris je za kumu uzela novinarku i politologinju Lanu Pavić, a Marko najstarijeg frenda iz djetinjstva, Kaštelanina Matu Mamića.

image

Kuma Lana Pavić

ANTE CIZMIC/CROPIX

Iako su Livaja i Iris svoje vjenčanje pod svaku cijenu htjeli sačuvati samo za sebe zbog čega su zakupili park Sustipan, već danima cure brojne zanimljivosti. Njima bliski ljudi za Gloria.hr otkrili su da je Iris za glavnu boju dekoracija odredila ljubičastu pa su u toj boji svi ukrasni detalji u crkvi i u restoranu, od cvjetnih aranžmana do pozivnica i zahvalnica za uzvanike.

Slatki jelovnik osmislila je najpoznatija splitska slastičarka Tea Mamut, a mladenke i uzvanike uz Jelenu Rozgu zabavljat će i MilanTerze koji je Livaji omiljeni pjevač.

image

Lovre Kalinić

ANTE CIZMIC/CROPIX

Sreću zbog ulaska u brak slavnom paru nije pokvarila ni kiša koja je sipila cijelo poslijepodne, a posebno je blistala Iris u vjenčanici od čipke, s otvorenim leđima i elegantnim detaljima. Na glavi je imala dugačak veo kojeg je držala u rukama kako se ne bi smočio. Premda se nagađalo da će mladoj vjenčanicu dizajnirati Matija Vuica čije je revije često nosila tijekom manekenske karijere, njoj bliska prijateljica kazala nam je da je Iris svadbenu haljinu kupila u inozemstvu.

Elegantna mladenka ipak se potrudila da na putu do crkve ne otkrije sve, tako je imala 'štit' od više kišobrana koji ju je zaklonio od znatiželjnih pogleda. Kuma Lana nije se odvaja od nje, koja je također blistala u plavoj haljini. Mladoženja je također zablistao, za veliki dan odijenuo je elegantno crno odijelo, uz vrlo svečanu bijelu košulji i leptir mašnu.

image

Iris Rajčić

ANTE CIZMIC/CROPIX

Dobri prijatelji mladenaca povjerili su nam i da su oboje bili vrlo opušteni oko svog vjenčanja na koje su čekali punih osam godina. Marko je momačku večer proslavio početkom tjedna i to također u restoranu Adriatic, a Iris već danima slavi sa svojim prijateljicama te je i jutros s kumom Lanom uživala na kavi u hotelu Briig gdje se ranije poslijepodne spremala za svadbu.

Podsjetimo, ljubav im se dogodila 2014, a dvije godine kasnije Iris je rodila malenu Elizabetu koja će u lipnju proslaviti šesti rođendan.

image

Mladenka i vjenčanica samo su se nazirale ispod kišobrana.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Kad je bila trudna s Lorenzom Iris je za naš portal otkrila da ona i Marko već dugo planiraju vjenčanje, a odgađali su ga samo zbog njegovih sportskih obaveza jer je sve do lani, godinama igrao za grčki klub iz Atene.

"Vjenčanje smo stalno prolongirali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smiri, krećemo s pripremama", ispričala nam je Iris još prošlog siječnja.

image

Prije crkve Iris se zaklonila od pogleda

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Otkako se početkom travnja doznalo da je par konačno dogovorio datum svadbe, mnogi su s nestrpljenjem očekivali današnji dan. Donedavni zločesti dečko nogometa od ove je godine sportski junak, a uzlet u karijeri uveliko zahvaljuje ljubavnoj priči s četrnaest godina starijom Iris - koja je danas dobila najljepši nastavak.

image

Napokon vjenčani!

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
image
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
Linker
14. travanj 2024 15:26