iznenađenje

Nepoznati dio biografije: Obožavatelji Stranger Things u šoku nakon što su čuli kako Millie Bobby Brown priča

Millie Bobby Brown u filmu tumači mladu Amerikanku pa su mnogi pretpostavili da je rođena u SAD-u. Prevarili su se.

Zvijezda Netflixove hit serije ‘Stranger ThingsMillie Bobby Brown ovih dana promovira najnoviji dio ove znanstveno-fantastične serije, a njezino pojavljivanje u emisiji Hot Ones na YouTubeu First We Feast izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama. Ispada da mnogi obožavatelji serije nisu znali da je Millie Britanka i da je zbog svog lika, djevojke Eleven iz Indiane, zapravo morala svladati američki naglasak.

Neki od gledatelja popularne serije, čija je četvrta sezona premijerno prikazana u svibnju, istinski su ostali u šoku kad su čuli Millien akcent, a Twiter je od tada zatrpan simpatičnim komentarima na račun njezinog britanskog porijekla.

image

Millie Bobby Brown imala je samo 12 godina kad je snimala prvu sezonu Stranger Thingsa .

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Tako je jedan fan napisao da ne zna kako protumačiti informaciju da je Millie Britanka, drugi je izjavio da mu se čini kao da je riječ o nekoj stranoj osobi, no bilo je onih koji su se našalili da su to znali odmah i to samo po njezinom imenu.

Čitajte i: Millie Bobby Brown o seksualizaciji koju proživljava otkako je punoljetna: ‘Mogu vam reći da je odvratno‘

Nakon što je svojim nastupom u Hot Onesu umalo zasjenila sami serijal, 18-godišnja glumica morala je njezinim fanovima objasniti svoje porijeklo.

image

Cara Buono, Winona Ryder i Millie Bobby Brown na premijeri
‘Stranger Things 4‘

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Zapravo sam rođena u Španjolskoj, no kad sam imala četiri godine s roditeljima sam se vratila u našu domovinu, odnosno u Ujedinjeno Kraljevstvo", kazala je Millie, dodavši da je ponosna Britanka i velika navijačica nogometnog kluba iz Liverpooola.

Čitajte i: MILLIE BOBBY BROWN U STRAHU: OBOŽAVATELJ VIŠE PUTA LAGAO O SVOM IDENTITETU KAKO BI JE PRATIO NA SETU

Linker
18. travanj 2024 00:17