Obiteljska proslava

Ne zna se tko je sretniji: Prvi javni izlazak friških supružnika Livaja nakon velikog vjenčanja

Hajdukovac Marko Livaja i njegova supruga Iris novi su članovi takozvanog parka Za sva vrimena koji se nalazi na splitskom Poljudu. Popularni par tu je čast primio par dana nakon što su izmjenili bračne zavjete, a ponosni roditelji na svečanost su poveli i njihovu djecu.

Iako se dojmovi oko njihovog vjenčanja još nisu ni slegnuli, Marko Livaja i Iris Rajčić već su se vratili uobičajenim "guštima". Prve dane bračnog života novopečeni supružnici provode u Splitu jer su zbog Markovih sportskih obaveza morali odgoditi medeni mjesec. Iris i Livaja, koji je od kluba dobio nekoliko slobodnih dana, trenutno najviše uživaju družeći se s djecom: kći Elizabet i sinom Lorenzom, a cijeloj obitelji ovaj je tjedan ukazana posebna čast. Omiljeni Hajdukovac i njegova obitelj novi su, naime, "stanari" parka Za sva vrimena udruge Naš Hajduk.

image

Umjesto na medenom mjesecu, novopečeni supružnici uživaju u Splitu.

Naš Hajduk

Koliko im to znači najbolji je dokaz što su ovo događanje odabrali kao prvi javni izlazak nakon njihove svadbe, a na Poljud su sa sobom poveli i oboje mališana.

Ponosni roditelji tijekom prigodne ceremonije nisu skidali osmijeh s lica, baš kao i petogodišnja Elizabeta koja je na njihovom vjenčanju bila glavna uzvanica.

Podsjetimo, Marko i Iris na ljubav u dobru i zlu zavjetovali su se 2. svibnja u u crkvici u splitskom parku Sustipanu gdje su prošlog ljeta krstili sinčića Lorenza, a svečana večera održana je u obližnjem restoranu Adriatic. Slavlju njihove ljubavi nazočilo je stotinjak uzvanika, među kojima i oboje njihove djece. Iris je blistala u vjenčanici ukrajinske kreatorice Mille Nove koju je kupila u Zagrebu, a mini vjenčanicu je imala i malena Elizabeta.

Čitajte i: Ni kiša im nije pokvarila dan: Nakon osam godina veze Marko Livaja i Iris Rajčić stali pred oltar

image

Od svadbe Livaje i Iris prošla su svega tri dana.

Ante Čizmić

Vjenčanje popularnog Hajdukovca privuklo je puno medijaske pozornosti i stoga što su on i Iris na taj dan čekali punih osam godina. Zajedno su od 2014., a lani su se nakon četiri godine u Ateni vratili u rodni Split. Uoči svadbe Livaja i Iris s djecom su se uselili u njihov novi dom na splitskim Bačvicama - koji im je najljepši svadbeni dar, uz ovu čast udruge Naš Hajduk.

Linker
12. travanj 2024 06:33