Neka mu je sretan!

Naš najpoznatiji dječak slavi prvi rođendan: ‘Ti si sve što jedna mama može poželjeti‘

Glazbenica Maja Šuput poslala je emotivnu poruku sinčiću zbog kojeg posljednjih godinu ona i suprug Nenad Tatrinov dijele najljepše trenutke svoga života.

Jedan od omiljenih dječaka domaće javnosti slavi svoj prvi rođendan, a prva mu je čestitala, naravno, njegova ponosna mama - Maja Šuput. Maleni Bloom u svojih je prvih godinu dana s roditeljima posjetio brojne zemlje, a Maja mu je putem svoga Instagram profila čestitala i poslala emotivnu poruku.

"Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve što jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek! Nek ti je najsretniji prvi ročkas srećice!", napisala je Maja, a objavu su komentirali njezini brojni pratitelji koji su malenom Bloomu s oduševljenjem čestitali rođendan.

image

Maja mu je putem svoga Instagram profila poslala emotivnu poruku.

PRIVATNI ALBUM

Među čestitarima se našao i Majin stilist i prijatelj Marko Grubnić koji mu je poželio neka bude sretan i nasmijan u narednim godinama te mu poručio da ga obožava. Bloomu i ponosnoj majci čestitali su i drugi poznati, a samo neki od njih su Bojana Gregorić Vejzović, Sementa Rajhard i Ella Dvornik.

Čitajte i: Novi poslovni pothvat Maje Šuput: Inspiraciju za njega pronašla je u svom veselom sinčiću Bloomu

Maja se i putem svojih Instagram storyja prisjetila lijepih trenutaka sa sinčićem i suprugom Nenadom Tatarinovom, a u nastavku donosimo mali presjek Bloomove prve godine.

Maja je već u opisu prve objave na kojoj je njezin sinčić istaknula kako je njihov prvi dodir najčarobniji trenutak u njezinome životu te kako je Bloom njezina najveća ljubav.

Sretni roditelji brzo su se snašli, a njihovo veselje ne jenjava od Bloomova rođenja.

Prilikom njihova prvog ljetovanja, Maja i Nenad su otkrili da njihov sinčić obožava more.

Maja je s veseljem podijelila i Bloomovo prvo internacionalno putovanje.

Bloom je nedavno po prvi puta letio i preko oceana, a njegove su duhovite trenutke u avionu s oduševljenjem komentirali brojni Majini pratitelji.

Linker
19. travanj 2024 15:01