novi uspjeh

Nakon što je smršavjela dobila je posao iz snova: Maca ima voditeljsku ulogu, a suprugu preporučuje samo jedno

Marijana Džolić, kandidatkinja četvrte sezone "Života na vagi", od ovog tjedna ima novu ulogu – voditeljice emisije "Život iza vage".

Zagrebačka ekonomistica Marijana Džolić znana kao Maca nakon što je izašla iz showa "Život na vagi" dobila je angažman koji je dugo priželjkivala. Nakon što je izašla iz showa rekla je da joj je to bila najbolja životna odluka. "Život mi se preokrenuo za 180 stupnjeva na bolje i dosta mogu svima toplo preporučiti", rekla je bivša natjecateljica popularnog showa. Dok je bila natjecateljica u kući je izgubila 44 kilograma, a njezin novi životni stil postao je inspiracija mnogima...

image
Njezina transformacija mnoge je zadivila...
FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

"Voditeljska uloga mi je jako zanimljiva, ali su mi uvijek govorili da ni jedno ni drugo neću moći dok se ne stesam, tj. smršavim....e pa, eto vam sad na, haha!", rekla je Maca koja se hrani gotovo identično kao i kad je boravila u kući spomenutog televizijskog showa.

Ovisnost o nezdravoj hrani je poput svake druge: pruža kratkotrajni osjećaj zadovoljstva, no dugoročno šteti. "Ja bih nakon konzumacije nezdravih šećera cijeli dan bila pospana i usporena - prisjeća se Maca, uvjerena da više neće pokleknuti jer je sada napokon shvatila koliko su joj zdravlje, pokretljivost i mogućnost da uživa u ženstvenim kreacijama uljepšali život.

image
Njezina transformacija mnoge je zadivila...
FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Doručkuje zobene pahuljice s malo meda, kao međuobrok uzme voće da joj ne padne šećer, a za ručak pojede meso sa šačicom riže ili tijesta te puno salate. Nakon nekoliko sati pojede još jednu voćku, a najradije večera palentu s jogurtom. Iako joj je dopušten cheat day - dan u tjednu kad može zanemariti zdravi jelovnik - Maca eventualno “vara” s jednim od pet dnevnih obroka. Maci je cijela obitelj velika potpora.

"Moja kći je uvijek uz mene. Podržava me u svemu, ali mi je i veliki kritičar. Moji sin samo kaže da je sretan ako sam i ja, a muž kaže da je vrijeme da dovede drugu kući jer mene i inače nema puno kući, a sad će me biti još manje", rekla je Maca koja je ugostila i bivše natjecatelje.

Hana Sokač, kandidatkinja prve sezone 'Života na vagi', bila je njezin gost i oduševila je pratitelje showa nakon što je otkrila da je skinula više od 67 kilograma!

U 'Život iza vage' donijela je i odjeću koja je svojim veličinama pratila njezine transformacije; od početnih 150 kilograma do današnjih 83 kilograma. "Ovo je 6XL majica koju sam nosila dok sam imala 150 kilograma", pokazala je Hana.

Čitajte i:

Simpatični trener Života na vagi otkriva koliko je malo potrebno da budemo sretni, ali i u dobroj formi

Kile ne idu dolje? Trenerica Maja Čustić otkriva najveće neprijatelje u postizanju tog cilja

Legendarna Maca iz showa 'Život na vagi' poručuje: 'Bila je to moja najbolja životna odluka!'

Linker
15. travanj 2024 18:45