Slatko iščekivanje

Nakon što je iznenadila trbuščićem, bivša Miss Universe otkrila nam je spol bebe i kad stiže prinova

Bivša Miss Hrvatske i ekonomist u braku su od 2021., a tri mjeseca nakon otkrili su sretne vijesti da čekaju svoje prvo dijete. Da je trudna, otkrila je prošlog vikenda na reviji Ivane Jurić.

Bivša Miss Hrvatske Mia Pojatina Žaja pojavila se na reviji Ivane Jurić u plavom kaftanu u kojem se nadzirao trudnički trbuščić te tako obznanila da ona i suprug Filip Žaja čekaju dijete.

"U drugom sam tromjesječju trudnoće, čekamo malu curicu. Kad smo saznali da ćemo dobiti bebu bili smo presretni, oboje smo zaplakali od sreće. Obitelj je jednako tako reagirala, svi smo bili izvan sebe od veselja", rekla je Mia za Gloria.hr.

Pripreme za dolazak bebe su u punom jeku pa je tako mlada mama već uredila njezinu spavaću sobu te napunila ormar haljinicima i cipelicama.

image

Mia Pojatina Žaja s dizajnericom Ivanom Jurić i bivšim Miss Universe Ivanom Delač i Ivanom Mišura Vlaović

BORIS MATAKOVIć/PR

"Iskreno, prva tri mjeseca nisam se osjećala dobro dok se nisam navikla na drugo stanje. Sada je sve bolje i baš uživam u trudnoći", otkrila nam je Mia koja se poslije rođenja djeteta planira maksimalno posvetiti svojoj maloj obitelji.

No, ne misli ni zanemariti svoju manekensku karijeru kao ni onu u struci. Mia je, naime, diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

image

Mia Pojatina Žaja s bivšim Miss Universe Ivanom Delač, Ivanom Mišura Vlaović i Sarah Ćosić Ivanković

BORIS MATAKOVIć/PR

Bivšoj Miss Hrvatske i ekonomistu Filipu Žaji ovo će biti prvo dijete, a mladi par se vjenčao u rujnu 2021. nakon tri godine veze.

Par se vjenčao na zagrebačkim golf terenima, a Mia je zablistala u pripijenoj vjenčanici Mia Couture koju su krasila otvorena leđa i brojni kristalići. Goste na svabi zabavljala je poznata glazbenica Ana Rucner koja je održala dvosatni show.

Linker
18. travanj 2024 08:36