To nije njen đir

Najsamozatajnija žena nogometaša na svijetu! ‘Mandžukićeva‘ Ivana ne mari za slavu i naslovnice

Ivana Mikulić s Mandžukićem je u vezi nešto manje od 15 godina. S njim je otkako je krenuo graditi maestralnu nogometnu karijeru, iako je sav glamur svijeta WAG-sica nimalo ne zanima.

Talijani su s velikim oduševljenjem dočekali našeg nogometaša Marija Mandžukića. Naime, Mandžukić je stigao u Milano, gdje će nastaviti karijeru u nogometnu klubu Milan. Liječnički pregledi prošli su sjajno pa je Mandžukić potpisao ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura do kraja sezone, uz opciju produljenja na još jednu cijelu sezonu za 3,6 milijuna eura.

Tamošnji novinari posvetili su sportske stranice Mandžukićevom dolasku, prisjetili su se njegovog staža u Juventusu, a ocjenjuju da će isto napraviti i u Milanu.

"Mandžukić je savršen Hrvat. Radan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh", napisali su iz Gazzette dello Sport. Konstatirali su i da našeg nekadašnjeg reprezentativca nema previše u medijima - no i da uživa veliko i zasluženo poštovanje.

Poznato im je već koliko je Mario Mandžukić privatna osoba, a još više je to njegova dugogodišnja djevojka Ivana Mikulić.

Djevojka je to koja već dugi niz godina stoji iza Marija, putuje s njim i mijenja adrese svjetskih nogometnih metropola. No, sve to nije je učinilo željnom medija. Samozatajnija je no ijedna druga WAG-sica na svijetu, definitivno je najrjeđe fotografirana 'supruga ili partnerica nogometaša'. Društvene mreže Ivana nema, ne fotografira se u skupim automobilima, na luksuznim putovanjima niti destinacijama.

image
Oaza na Braču jedno je rijetkih mjesta na kojima su uhvaćeni Mario i Ivana.
DUJE KLARIC/CROPIX

Svijet nogometa i unosnih ugovora Ivana je prihvatila utoliko što se prilagodila Mandžukićevom načinu života.

Djevojka iz Strizivojne s nogometašem je u ljubavi dugi niz godina, i navodno je riječ o skromnoj i pristojnoj djevojci. Tako su je opisivali njezini sumještani u jeku popularnosti Vatrenih tijekom SP-a 2018. Na javnim događanjima se Ivana ne pojavljuje, a Mario njezinu samozatajnost iznimno poštuje i cijeni. Kako i ne bi kada je pronašao ženu koja s lakoćom ponosi sve turbulencije njegove velike karijere, a pritom i dalje stoji čvrsto s nogama na zemlji. I uz nju se Mandžukić najbolje osjeća.

image
U vili se Mandžukić ljeti opušta uz članove obitelji i prijatelje.
DUJE KLARIC/CROPIX

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', rekao je svojedobno za njemački Bild. Dao je tako do znanja da zapravo s Ivanom dijeli vrijednosti samozatajnosti i očuvanja intime. No, preveliki talent neizbježno ga je morao učiniti svjetski slavnim imenom, jednim od najvećih nogometnih imena današnjice.

Linker
06. ožujak 2024 06:50