UPRAVO VJENČANI

Najotkačeniji hrvatski mladenci: TV novinarku i glumca na izlasku iz crkve dočekao špalir mačeva

Zorana Vukić, zagrebačka urednica i voditeljica emisije o gospodarstvu na Novoj TV svog je dragog, zagrebačkog glumca Jakova Gavrana upoznala na novinarskom zadatku, a na vjenčanju im je pjevala Sandra Bagarić.

Nakon šest godina veze Zorana Vukić, zagrebačka voditeljica i urednica emisije Informer o gospodarstvu na Nova TV, i njezin odabranik Jakov Gavran, glumac, lutkar i zaljubljenik u srednji vijek, viteštvo i oklope, vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Bezgrješnog srca Marijina na Jordanovcu.

image

Mlada je odabrala vjenčanicu s potpisom Hippy Garden

MARIO JAMBREK COPYRIGHT

Na vjenčanju se okupilo pedesetak uzvanika, najbližih prijatelja i članova obitelji, a mlada je za svoj najvažniji dan izabrala svilenu vjenčanicu ukrašenu Swarovski kristalima s potpisom studija Hippy Garden.

Njihov veliki dan uveličala je operna pjevačica Sandra Bagarić koja je uz klavirsku pratnju svoga supruga, pijanista Darka Domitrovića izvela prigodne arije, a mladence je na izlasku iz svetišta dočekao špalir mačeva, mladoženjinih prijatelja.

image

Mladoženja je obožavatelj srednjeg vijeka i oklopa

MARIO JAMBREK COPYRIGHT

Za kumove su odabrali prijatelje iz djetinjstva: mladenka Azru Ćatić, a mladoženja Ljubomira Juraja Jurišića. Iz crkve se veselo društvo zaputilo prema Maksimiru gdje će svadbeno veselje uz nastup DJ-a potrajati do sitnih sati.

Čitajte i: MIRANDA KERR ISKRENO O SVOJOJ DISFUNKCIONALNOJ OBITELJI, BIVŠEM SUPRUGU ORLANDU BLOOMU I NJEGOVOJ PARTNERICI KATY PERRY

"Vjenčanje smo počeli planirati prije dva mjeseca i sve je super ispalo. A uoči velikog dana odradili smo i fotografiranje na Bledu, što je bio svadbeni dar prijatelja. Uživali smo u panoramskom letu, vožnji kočijom oko jezera i izletu na tamošnji otočić. Bled je raj na zemlji i naša omiljena destinacija, jer oboje obožavamo boravak u prirodi", kaže Zorana Vukić i dodaje kako razlog za brzo i mnogima iznenadno vjenčanje nije prinova u obitelji.

image

Zorana Vukić i Mladen Gavran svoj su vjenčani album snimili na Bledu

MARIO JAMBREK COPYRIGHT

"Vjenčali smo se iz čiste ljubavi, drugi motivi i razlozi ne postoje", smije se Zorana.

Mladoženja je, podsjetimo, član obiteljske kazališne dinastije Gavran, koju predvodi njegov otac Miro Gavran, naš najizvođeniji i najnagrađivaniji dramski pisac, zajedno sa suprugom Mladenom Gavran, glumicom.

image

Zorana Vukić je Jakova Gavrana upoznala na novinarskom zadatku

MARIO JAMBREK COPYRIGHT

"Naši roditelji su bili mnogo uzbuđeniji od nas, a tako to valjda i mora biti", kaže Zorana Vukić koja je medeni mjesec sa suprugom isplanirala na Malti.

U toj sredozemnoj zemlji sa snažnim utjecajem obližnje Afrike snimana je njihov omiljeni serijal 'Igra prijestolja', pa će na svom prvom bračnom putovanju obići lokacije na kojima su svoju nevjerojatnu priču u igri vatre i leda započeli Jon Snow i Daenerys Targaryen.

image
MARIO JAMBREK COPYRIGHT
Linker
11. travanj 2024 02:02