LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Istina o seriji

‘Na setu je bilo brutalno, okrutno i zlobno‘, glumica hit serije progovorila o tamnoj strani uspjeha

Glumci koji su tumačili uloge specijalizanata seriji ‘Uvod u Anatomiju‘, koji zbog iscrpljenosti spavaju na bolničkom hodniku, jednako su se mučili na setu seriji: snimali su brutalnih 17 sati dnevno: njezine riječi potvrdila je i zvijezda serije Ellen Pompeo

Beskompromisan istup američke glumice Katherine Heigl, otkrio je kako je iscrpljujući radni ritam na setu "presudio" njenom odlasku iz serije "Uvod u anatomiju" prije 12 godina. Ukratko, nije se razlikovao od iscrpljujućeg rada specijalizanata čije su uloge tumačili. Poznato je, naime, kako su Meredith, Alex, Izzie, George i Christina u prvim sezonama serije "hvatali" malo sna na bolničkim hodnicima ili su drijemali na kolicima za prijevoz pacijenata dok se ne bi oglasili njihovi "beeperi" i pozvali ih u operacijsku salu…

image
LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

"Na setu je bilo brutalno, okrutno i zlobno. Snimanja su trajala suludih 17 sati", izjavila je glumica. Da govori istinu, potvrdila je njezina kolegica te izvršna producentica serije, Ellen Pompeo gostujući nedavno u svom podcastu "Tell Me".

"Katherine Heigl pričala je o suludim satima koje smo provodili na setu. Da odmah razjasnimo, ona je sto posto u pravu" prenosi Fox News. Bilo je brutalno, otkriva Ellen Pompeo, no kao glumci na početku karijere, dok serija nije postala hit, nisu se mogli žaliti. Doduše, Katherine Heigl pokušala je to promijeniti kada je sa suprugom, kantautorom Joshom Kelleyjem, posvojila danas 13-godišnju djevojčicu Nancy iz Južne Koreje.

image
SHOTBYTHEFAKESPW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sve je pokušala

Dala si je truda i pregovarala s autoricom serije te glavnom producenticom, Shondom Rhimes, oko boljih uvjeta rada i svom povratku u seriju s porodiljnog na koji je otišla 2009. zbog tada malene Nancy.

Čitajte i: Kraljicu malih ekrana počeli su primjećivati tek kad je izgubila 68 kilograma: ‘Kao da sam bila nevidljiva‘

"Dosad se mislilo da se nisam htjela vratiti. Pogrešno, željela sam doći nazad, ali Shonda i ja nikako nismo uspijevale naći zajednički jezik. Rješenja koja su postojala nisu bila prihvatljiva: predugo bih izbivala od kuće ili bih ostvarila koliko-toliko normalan obiteljski život na uštrb kolega. Ni jedno niti drugo nije dolazilo u obzir i zato sam otišla", ispričala je glumica koja se proslavila tumačeći u seriji ulogu Izzie.

Linker
01. srpanj 2022 04:35