Neraskidiva veza

Mnoge joj zavide: Ante Rebić pohvalio se fotografijom s lijepom mladenkom

Igrač Milana i jedan od naših najpoželjnijih neženja među nogometašima prošli je vikend slavio s obitelji jer se udavala njegova sestra Katarinu. Njihova zajednička fotografija oduševila je njegove fanove.

Miljenik nogometnih fanova, ali i žena - hrvatski nogometaš Ante Rebić, protekla dva dana imao je itekako važnog posla - bio je gost na vjenčanju svoje sestre Katarine.

Lijepu vijest otkrio je sam Rebić koji je na Instagramu osobno podijelio fotografiju s vjenčanja.

Ponosni brat očito se htio pohvaliti svojom lijepom sestrom koja je imala dugu vjenčanicu, dok je on izgledao vrlo markantno u plavom odijelu s prslukom.

image

Rebić sa sestrom Katarinom koja se udala prošli vikend

Instagram

Kako je Rebić poznat po tome da ne dijeli puno detalja o privatnom životu, ova je objava na društvenim mrežama izazvala veliko zanimanje njegovih pratitelja i obožavatelja, a dakako odmah su krenuli i komentari kad ćemo plavookog nogometaša vidjeti pred oltarom. Odgovor zna samo Rebić. Naime, iako ga se povezivalo s bivšom studenticom zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti Klarom Pinjuh, nogometaš to nikada nije potvrdio.

image

Osim mladenke Katarine, Rebić ima još jednu sestru

MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, prošlo ljeto uveliko se nagađalo o romansi između Ante i Klare nakon što je ona na svom Instagram storyju podijelila video u kojem Rebić vozi automobil po otoku Mikonosu. Čim su krenule glasine o njihovoj vezi, mlada je Mostarka zatvorila profile na društvenim mrežama, a Rebić je i dalje nastavio izbjegavati pitanja o intimnom životu. U nekoliko navrata tek je istaknuo da je iznimno vezan uz svoju obitelj, zavičaj i prijatelje pa slobodno vrijeme radije provodi s njima.

Čitajte i: NOVI TEREN, NOVE SITUACIJE: DONOSIMO SVE O LJUBAVNIM ŽIVOTIMA NAŠIH VATRENIH!

Linker
12. travanj 2024 07:26