Nakon teških optužbi!

Mia Farrow progovorila o tragičnoj smrti svoje troje djece: ‘To su neizrecive tragedije‘

Glumica je otvoreno progovorila o smrti svoje troje posvojene djece nakon što su se pojavile opake glasine koje su kružile o njihovoj smrti.

U svom je životu Mia Farrow (76) othranila 14 djece - četvero biološke i desetero posvojene iz cijeloga svijeta. S bivšim suprugom Andreom Previnom ima tri sina: Matthewa, Saschu i Fletchera, a s Woodyjem Allenom Ronana. Posvojila je kćeri Lark, Summer, Soon-Yi, Dylan, Tam, Quincy i Frankie-Minh te sinove Mosesa, Isaiaha i Thaddeusa.

Kad je preminula njezina kći Tam, objavljeno je da je uzrok smrti zatajenje srca. No, njezin stariji brat Moses 2018.godine izjavio je kako to nije istina te da si je slijepa Tam oduzela život nakon što se posvađala s majkom. Prerani odlazak svoje troje posvojene djece ni danas nije preboljela, a nove rane otvaraju joj opake glasine koje kruže o njihovoj smrti o kojima se morala očitovati jer su utemeljene na lažima – kaže.

image
Obiteljka idila Mije Farrow i Woodyja Allena
GLOBE PHOTOS/MEDIAPUNCH/SHUTTERS

Farrow ističe kako je Tam preminula u 17. godini života jer je kombinacija prekomjernog lijeka za migrenu s njezinom srčanom bolešću bila kobna.

"Kao majka četrnaestoro djece, obitelj mi znači sve. Iako sam odabrala karijeru koja me stavila u javnu arenu, većina moje djece odlučila je živjeti vrlo privatnim životom", kazala je.

image
Woody i Mia s djecom u danima sreće
ANGIE COQUERAN/SHUTTERSTOCK

Druga kći, Lark preminula je kada joj je bilo 35 godina. Farrow je opisuje kao izvanrednu ženu, divnu kćer, sestru, partnericu i majku.

"Umrla je u dobi od 35 godina od komplikacija AIDS-a od kojega je oboljela nakon što ju je zarazio prijašnji partner. Unatoč bolesti, živjela je plodnim životom s puno ljubavi i ljubavi s djecom i dugogodišnjim partnerom. Podlegla je svojoj bolesti i iznenada umrla u bolnici na Božić, u naručju svog partnera”, piše Farrow.

Sin Thaddeus preminuo je kada je imao samo 29. Farrow je tada podijelila da je njezin hrabri sin Thaddeus sebi oduzeo život nakon što je naglo prekinuo ljubavnu vezu.

Mučna borba Mije Farrow: Veza s Allenom uništila joj je život, a nitko joj nije vjerovao da živi s monstrumom

Mia Farrow nakon dokumentarca: ‘Ne mogu si oprostiti što sam Allena pustila u svoju obitelj‘

"To su neizrecive tragedije. Bilo koja druga spekulacija o njihovoj smrti je osramoćenje njihovih života i života njihove djece i voljenih. Iako dobro poznamo tugu, naš je život danas pun ljubavi i radosti. Svatko ima svoju bitku za borbu", napisala je Farrow u svojoj izjavi naglasivši da je zahvalna što je majka i baka.

image
Mia Farrow sa suprugom Andreom Previnom i blizancima 1971.
LFI/PHOTOSHOT/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Internetske špekulacije o smrti Tama, Larka i Thaddeusa nastale su nakon što nisu spomenuti u nedavnom HBO-ovom dokumentarcu Allen v. Farrow. Neki su kritičari ponovno podsjetili na objavu s bloga Farrowing otuđenog sina Mosesa iz 2018. godine koja je kritizirala nju i ostale članove obitelji.

"Tam se borila s depresijom veći dio svog života, a to je bilo pojačano time što joj je naša majka odbijala pronaći profesionalnu pomoć te je cijelo vrijeme tvrdila da je samo 'ćudljiva'. Jednog poslijepodneva, nakon svađe s Mijom, Tam se predozirala tabletama", napisao je Moses na svom blogu tada.

On više nije u dobrim odnosima s majkom te je stao na stranu Woodyja Allena kad ga je njegova sestra Dylan optužila za seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.

image
Mia Farrow i kći Dylan Farrow
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Moja majka rekla bi drugima da je predoziranje bilo slučajno, da Tam, koja je bila slijepa, nije znala koje tableta uzima. Ali, to nije istina. Dobro se snalazila u prostoru, imala je odlično pamćenje i, naravno, mogla je brojati", tvrdi Moses.

Dvije godine prije njezine smrti samoubojstvo je počinio njihov brat Thaddeus. Moses tvrdi da ih je Mia Farrow fizički i psihički zlostavljala.

"Boli me kad se sjetim kako je vukla moju braću i sestre niz stepenice i zaključavala ih u ormar ili sobu. Thaddeusa, koji je bio paraplegičar, zatvorila je preko noći u vanjsku šupu kao kaznu zbog male neposlušnosti", tvrdi. Dodaje kako je zlostavljala i Soon-Yi, posvojenu kćer koja se kasnije udala za njezinog tadašnjeg partnera Woodyja Allena.

Linker
19. travanj 2024 09:40