Ekskluzivne fotografije

Mario i Anita Musa o najlješem periodu života: ‘Svaki dan nam je komedija‘

Nogometaš i njegova supruga pobrinuli su se da se malena Alexandra povodom trećeg rođendana osjeća kao princeza, a otkrili su i kako izgleda njihovo roditeljstvo.

Nekadašnji Dinamov igrač Mario Musa i njegova supruga Anita s veseljem su dočekali treći rođendan kćerkice Alexandre. Mezimica svojih roditelja proslavila je rođendan poput prave zimske princeze, u duhu svoga omiljenog animiranog filma Snježno kraljevstvo i u društvu užeg kruga obitelji, kumova i prijatelja.

image

Obitelj je oduševila uzvanike usklađenim outfitima.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

S obzirom na to da je svaki detalj bio popraćen estetikom Alexandrinog najdražeg lika, i ona je odjenula haljinu inspiriranu Elsom, a njezini roditelji također su se mogli pohvaliti promišljenim stylingom. Anita se odlučila za bijelo odijelo koje je istaknulo njezinu zanosnu figuru, a Mario za crne hlače i bijelu košulju.

image

Anita Musa pokazala je zanosnu figuru u bijelom odijelu.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

Poznati je par i ranije svojoj kćerkici pripremao nezaboravne proslave rođendana, a nama su otkrili kako se Alexandra provela, ali i kako izgleda njihovo roditeljstvo.

"Kako joj je Frozen najdraži crtić, sve je moralo biti u tom duhu: torta, haljina i uređenje za koje su zaslužni organizatori iz Twinkle twinkle events koji su Alexandri osigurali pravu bajku. Izgledala je poput prave princeze, a bila je jako sretna i uzbuđena. Čim smo došli, zaplesala je na pjesmu Let it go i tako dočekala svoje prijatelje koji su joj se odmah pridružili", kazala nam je Anita.

image

Alexandrina omiljena bajka na jedan je dan postala stvarnost.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

S obzirom na to da su Alexandrine prve godine života bile obilježene pandemijom koronavirusa, Mario i Anita su nam priznali kako su se morali prilagođavati s obzirom na novonastalu situaciju, ali i da su se odlično snašli.

"Mislim da smo se jako dobro snašli u ulozi roditelja. Zahvalan sam Aniti, koja je odlična majka, posvećena i jako privržena Alexandri, a i ja sam se dobro prilagodio uz mnoštvo treninga i utakmica. Mogu samo reći da nam je svaki dan s njom pravo veselje", iskreno će Mario.

image

Mezimica svojih roditelja proslavila je rođendan poput prave zimske princeze.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

Mama Anita posebno je ponosna na svoju djevojčicu, a priznala nam je kako su im, unatoč svim izazovima, prve tri godine roditeljstva samo proletjele. Otkrili su nam i kako je Alexandra puna energije, društvena i znatiželjna, ali i da je "prava mala brbljavica", zbog čega im je svaki dan komedija.

image

Mario često ističe svoju sreću otkad je njegova djevojčica došla na svijet.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Musa o svojoj mezimici: 'Promijenila mi je čitav svijet, sve padne u zaborav kada ugledam njen osmijeh'

Prisjetili su se i nedavne situacije kada su Alexandru po prvi puta odveli u kupovinu. Iako su i ranije znali da se malena rado šminka i odijeva, pokazalo se kako posebno obožava shopping.

image

Alexandra od malih nogu pokazuje da obožava modu, baš kao i njezina mama.

MLADEN SINKO/PRIVATNI ALBUM

"Nedavno smo je odveli u kupnju i pokazalo se da u tome posebno uživa. Ona točno zna što hoće, a najviše je vesele torbice i haljine, čak više nego igračke", sa smijehom se prisjetila mama Anita kojoj su posljednje tri godine bile najljepše u životu, baš kao i njezinome suprugu Mariju Musi koji uživa u odrastanju njihove djevojčice.

Linker
21. travanj 2024 00:19