Ostvarene sve želje

Marija Husar Rimac ugostila nas uoči posebnog Uskrsa: ‘Naš dom će biti ispunjen novom radošću i veseljem‘

Pjevačica kaže da sada više nema posebnih želja - nakon što je u 46. godini prirodno zanijela i rodila - za ovaj Uskrs kaže bilo bi divno da bude lijepo vrijeme i povoljna epidemiološka situacija za slavlje sa suprugom Vjekoslavom te sinovima Ivanom i Nikom.

Svaki blagdan Uskrsa za našu pjevačicu Mariju Husar Rimac (45) i njenu obitelj je svečan, no ovaj je poseban i ispunjen radošću. Baš zato je velika čast što su glazbenica i njena obitelj pustili ekipu magazina Gloria u svoj dom i otkrili djelić atmosfere koja vlada uoči najvećeg kršćanskog blagdana.

Marija je u ovoj teškoj i zahtjevnoj godini zahvalna na pravom božjem daru - sinčić Niko uskoro će navršiti dva mjeseca - a najnoviji član obitelji centar je svijeta ne samo njoj nego i njenom supruu Vjekoslavu Rimcu, kao i šestipolgodišnjem sinu Ivanu.

image
Malenom Niki, posebno se veseli stariji brat Ivan.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Čitajte i: Prvi Uskrs s prinovom! Marija Husar Rimac ekskluzivno otvorila vrata svog doma i predstavila sina Niku

"Nama je svaki Uskrs poseban, ali ovaj ćemo pamtiti jer se naša obitelj proširila za još jednog člana, kojem se posebno veseli naš sin Ivan. Niko mu je trenutačno centar svijeta. Naš dom će na Uskrs biti ispunjen novom radošću i veseljem, s mirisima tradicije koje će se naći i na našem blagdanskom stolu. Nezaobilazna francuska salata po receptu moje mame, kuhana šunka i jaja slijed je bez kojeg ne mogu zamisliti svoj uskrsni doručak. To me podsjeća na moje djetinjstvo i naša obiteljska okupljanja koja su nam i inače važna. Vrijednosti obiteljskog zajedništva želimo prenijeti na svoju djecu i trudimo se to održavati i u svakodnevnom životu", kazala je Marija.

U domu Marije Husar Rimac

A kako izgledaju pripreme za Uskrs u ovoj kreativnoj obitelji, pogledajte u videu koji je snimila naša ekipa.

Marija je također okrila na koji način stariji braco brine za najnovijeg čalan obitelji. "Trudim se uključiti ga u sve aktivnosti vezane uz Niku - od kupanja i hranjenja do presvlačenja. Mnogo mu znači taj angažman i ponosan je što drugima može objasniti kako se treba brinuti o bratu", rekla je Marija, dodajući kako je Ivan i vrlo kreativan dječak pa će s flomasterima, bojama za pisanice i kolaž papirom zajedno ukrasiti uskrsna jaja, a s tatom će se okušati u njihovu razbijanju. To im je veća radost od darova, koji niti nisu dio njihove uskrsne tradicije, uz iznimku pokojeg čokoladnog zeca.

Linker
29. ožujak 2024 18:49