ODMOR U ITALIJI

Malo mu za sriću triba! Luka Modrić na luksuznoj jahti sa suprugom Vanjom stigao u Portofino i baš mu je - fino

Nakon naporne superuspješne sezone vođa hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Reala se u najljlepšem društvu počastio morskim užicima i čarima magične Italije u pitoresknom Portofinu, gdje su se prije tri tjedna vjenčali Kourtney Kardashian i Travis Barker.

Naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nezamjenjivi prvotimac madridskog Reala, španjolskog kluba kojeg je sjajnim igrama predvodio do fenomenalnih uspjeha u protekloj sezoni, nakon iznimno naporne godine počastio se odmorom u Italiji.

image

Nogometaš uživa u čarima Italije

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iscrpljujuća sezona je ostavila traga, a pred Lukom su i nove obaveze u klubu i reprezentaciji, pa mu je svaki dan odmora - dragocjen. Kao i svakog ljeta i ove će godine s obitelji svratiti do Zadra i Jadrana, jer mu je naše more najljepše i najdraže mjesto za odmor, no ljetnu je turneju započeo na talijanskoj rivijeri. I to u Portofinu, jednoj od najatraktivnijih lokacija i omiljenom odredištu svjetskog jet seta.

image

Zaluženi odmor hrvatskog kapetana

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pitoreskni lučki grad smješten je na sjeveru zemlje, u blizini Genove, a koliko je omiljen među celebrityjima dovoljno govori činjenica da su ga za svoje vjenčanje prije tri tjedna odabrali Kourtney Kardashian i Travis Barker.

image

Luka i ovog ljeta stiže kući na Jadran

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako je riječ o luksuznom odredištu slavnih, ničiji dolazak u Portofino ne može promaknuti niti paparazzima, koji su zabilježili i intimne trenutke Luke Modrića i njegove supruge Vanje na luksuznoj jahti.

image

Vanji Bosnić pomogla asistencija s jahte

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Supružnici su uživali u vožnji akvatorijem i šetnji obalom, a Luka nije odolio niti skoku u more dok se Vanja odmarala na palubi.

image

Luki Modriću malo treba za sreću

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon morskog osvježenja par se zaputio u obližnji restoran gdje su uživali u talijanskim specijalitetima. Iako se po odjeći nije izdvajao od ostalih gostiju - Luka je u restoran stigao u prugastim svijetlo plavim hlačicama, bijeloj pamučnoj majici Saint Laurent i bejzbol kapom na glavi - svejedno su ga svi prepoznali, a chef je slavnom gostu i njegovoj supruzi posvetio posebnu pažnju.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Vanja je pak ovom prigodom odjenula košulju s print uzorcima, zaštitila lice velikim sunčanim naočalama te nije previše pozornosti obraćala na objektive. Sudeći po fotografijama, odlučili su za sebe iskoristiti svaki trenutak u čarobnoj Italiji, a napravili su i nekoliko selfija nakon povratka s ručka.

image

Ležerni ljetni outfit Luke Modrića

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, hrvatski kapetan je u protekloj sezoni s Raelom peti put proslavio osvajanje klupskog svjetskog nogometnog prvenstva Lige prvaka, a s Hrvatskom ga potkraj godine očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Veličanstvenih uspjeha i titula je bilo još, ali sada je to sve u drugom planu, jer se Luka Modrić prije svega treba - odmoriti u društvu svojih najdražih - supruge Vanje, te djece Ivana, Eme i Sofije.

Linker
15. travanj 2024 01:33