Put putuje

Maja Šuput i njena dva dečka ludo se provode u Turskoj: Maleni Bloom opet je "ugrozio" zvjezdani status svoje mame

Najpopularniji domaći trio od početka tjedna uživa na godišnjem odmoru u luksuznom turskom resortu.

Maja Šuput i njezina obitelj domaću javnost ponovno uveseljavaju fotografijama s putovanja. Hit trio ovaj je put za odmor odabrao tursku obalu, a Maja, Nenad Tatarinov i maleni Bloom smješteni su u resortu D Maris Bay, koji si mogu priuštiti samo oni s dubljim džepom. Čak i u takvom probranom društvu naša najpopularnija zabavljačica i njezina dva dečka prave su zvijezde.

"Draga Majo, izgleda da je tebi samo nebo granica", napisao je pjevačici jedan pratitelj očaran fotografijama s novog odmora.

Čitajte i: RADO JE KORISTE I NAŠI DRUGI CELEBOVI! ISTRAŽILI SMO KAKVOJ SE ENERGETSKOJ INFUZIJI PODVRGNULA MAJA ŠUPUT

Otkako su u utorak sletjeli u Tursku, Tatarinovi vrijeme provode uglavnom u morskim radostima, a Bloom je već osvojio sve u resortu

Kako se Maja pohvalila na Instagramu uoči leta za Istanbul, njima je ljeto već počelo te su tamo otvorili i sezonu kupanja. Iako se njezinoj figuri i stylingu za plažu ne može naći zamjerka, u drugi plan ju je opet bacio sinčić koji je očito glavni zabavljač u resortu.

"Najslađi frajer na plaži je u mom naručju", našalila se Maja uz fotku s Bloom na pijesku.

Zato su Maja i njezin suprug hrpu oduševljenih komentara dobili za njihov "bijeli dejt". Pjevačica i poduzetnik za izlazak na večeru bili su od glave do pete odjeveni u bijelo. Uz tu fotografiju Maja je zaljubljeno napisala da joj je srce veliko kao kuća.

Naime, ona i Nenad prošli su mjesec proslavili treću godišnjicu braka, a kako je Maja sve do prošlog vikenda imala voditeljskih obveza oko showa Ples sa zvijezdama, ovo putovanje im je i dar za obljetnicu ljubavi.

Linker
19. travanj 2024 14:17