Društvene mreže gore

Ma je li to moguće? Šuška se da je trudnu Rihannu prevario dečko s njezinom kolegicom!

Reper ASAP Rocky navodno ima aferu s glasovitom dizajnericom cipela koja je Rihannina bliska suradnica.

Glasine o tome da ASAP Rocky petlja s drugom ženom iza leđa Rihanni, koja je u visokom stupnju trudnoće, pustio je modni influencer Louis Pisano. Priču donosi portal POP crash, a prema njoj Pisano je vijest objavio na Twitteru 14.travnja.

'Rihanna i ASAP su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara', stoji u objavi modnog influencera.

image

Slavna glazbenica i njezin dečko još se nisu oglasili o šuškanjima.

KHROME/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Louis Pisano je naveo da američki reper njegovu slavnu djevojku, koja nosi njihovo zajedničko dijete vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi.

"Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-om prije nekoliko godina", navodi dalje influencer, čija se objava na društvenim mrežama proširila poput ljetnog požara. Pisano je podijelio i u međuvremenu uklonjenu snimku s Instagrama jednog losangeleškog restorana snimljenu ovaj tjedan, kada je par prema njegovim tvrdnjama prekinuo.

image

Rihannu je reper navodno prevario s dizajnericom cipela Aminom Muaddi.

CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Očekivano, internet je već preplavljen memeovima na ovu temu, a komentari su podijeljeni. Rihannini obožavatelji tvrde da je riječ o običnim špekulacijama i da Pisano, kojeg na Instagramu prati 130 tisuća ljudi, ovako želi samo skupiti nove pratitelje. A neki drugi ističu da je to "stara" vijest te da je ASAP s fatalnom dizajnericom jordansko rumunjskog porijekla, koja s Rihannom surađuje godinama, u intimnom "klinču" uhvaćen još u veljači, na Pariškom tjednu mode.

Čitajte i: LJUBAVNI ŽIVOT OBILJEŽILE SU JOJ VEZE S GLAZBENICIMA, GLUMCIMA I SPORTAŠIMA, NO SAMO DO PRVOG DEČKA JOJ JE JOŠ UVIJEK STALO

Nitko od sudionika navodnog ljubavnog trokuta za sada se nije službeno oglasio o ovome. No, Muaddi je znakovito isti dan na svom Instagramu podijelila fotku Rihanne u njezinim cipelama koje je nosila na događanju dva dana prije Pisanove objave.

Linker
19. travanj 2024 02:02