LJUBAV NA PRVI POGLED

Ljubavna priča bivših supružnika: Između Severine i Igora odmah se osjetila kemija, a vjenčali su se tri puta

Iako se mogao naslutiti još prije nešto više od godinu dana, mnogima je još nevjerojatan razvod nekada ludo zaljubljenog para - Severine i Igora Kojića. Donosimo njihovu ljubavnu priču koja je započela čim su se upoznali.

Da se ljubavi između Severine i Igora Kojića bliži kraj, dalo se naslutiti još prije nešto više od godinu dana kada se par prestao pratiti na društvenim mrežama i kada su uklonili zajedničke fotografije. Severina se tada vratila u Zagreb iz Beograda i više ju nismo vidjeli u Igorovom društvu.

image
Igor i Severina u danima sreće
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Danas su već bivši supružnici brak okončali sporazumnim razvodom na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta", izjavila je za Jutarnji Severina kojoj je ovo bio drugi brak, a na koji se zaklela čak tri puta.

Čitajte i: Severina i Igor potpisali papire za razvod: ‘Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života‘

Velika ljubav na prvi pogled

image
Severina i Igor u braku su bili šest godina.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

U proljeće 2015., nakon njezinog koncerta u Beogradu, Severina je u 15 godina mlađem bivšem nogometašu pronašla sve za čime je tada tragala. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ljubavne iskre odmah su pojavile među njima.

Veliku ljubav nisu skrivali, a međusobnu zaluđenost odlučili su zapečatiti brakom tek nekoliko mjeseci nakon stupanja u vezu.

image
Par se upoznao u proljeće 2015.
DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Tri puta se zakleli na vječnu ljubav

Već krajem svibnja iste godine par se zakleo na vječnu ljubav u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri, a za vrijeme cijele svečanosti pjevačica je plakala od sreće. Ceremoniju intimnog vjenčanja potom su nastavili u vili Lav, a s vjenčanja zatvorenog za pogled javnosti, Severina je objavila fotografiju na kojoj par pozira pod vodom.

“Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota…”, napisala je Severina u opisu te objave obznanivši obožavateljima koliko je sretna i zaljubljena.

Čitajte i: Još jedan dokaz dubokih bračnih problema! Severina i Igor ni ove blagdane nisu proveli zajedno

Da je njihova ljubav iznimno velika, dokazali su i nekoliko mjeseci kasnije još jednim vjenčanjem, ovog puta u Beogradu na dva kata hotela Crown Plaza, gdje su prisustvovala poznata lica iz svijeta estrade, kulture i sporta.

image
Severina i Igor u braku su bili šest godina.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

Glamuroznu Severininu vjenčanicu kojom je oduševila javnost i uzvanike, tada je dizajnirala poznata dizajnerica Matija Vuica.

Treći puta par je odlučio staviti "vječno prstenje" u Zanzibaru 2016. godine, kada je pjevačica nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki s buketom cvijeća u ruci stigla do zaljubljenog Igora.

image
Upoznao ih je zajednički prijatelj.
PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

I nakon gotovo nestvarno lijepe i romantične priče, prije nešto više od godinu dana počela su šuškanja o neslaganju nekad ludo zaljubljenog para. O razlozima njihovog rastanka ni Igor ni Severina nisu javno govorili niti išta specificirali, no ljubavnu priču su završili.

Linker
25. travanj 2024 01:07