veliki aljoša

Legenda ‘Velog mista‘ nedavno je proslavio rođendan, odavno se povukao i više ne glumi: ‘Bolestan sam‘

Aljoša Vučković objavio je prije dvije godine da se povlači iz svijeta glume, a najvećim dijelom takvu odluku donio je zbog svog zdravstvenog stanja.

Proslavljeni glumac Aljoša Vučković nedavno je napunio 74. godine, koje provodi u odmaranju. Naime, prije dvije godine umirovio se te više nije aktivan u svijetu glume. Od velike karijere oprostio se zbog bolesti, a bilo je to ujedno jedno od njegovih posljednjih javnih obraćanja.

Ništa ne radim i ne mogu raditi.

"Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim", izjavio je Aljoša svojedobno. Blic napominje kako glumac nije ulazio u detalje svoje bolesti. "Mislim da sam uradio dovoljno. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvaćam bilo što. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno ni bahato to što sada tražim neki svoj mir", dodao je glumac.

Otad Vučković u svom miru živi sa suprugom Editom u Beogradu. Roditelji su dvije kćeri - Sare i Leane. Veliki glumac proslavio se ulogama u kultnim serijama kao što su "Velo misto" te "Bolji život". To je tek dio plejade sjajnih uloga koje je Vučković odradio u svojoj velikoj karijeri.

Linker
31. ožujak 2024 17:57