OBITELJSKA STVAR

Kuća puna sestrinske ljubavi: U domu mlade zagrebačke glumice nikad nije dosadno

Drama u životima tri sestre Strahinić prisutna je tek ako ju je unio redatelj za čiji film ili seriju Katarina priprema audiciju dok je mlađe sestre Matea i Karla snimaju i ubacuju replike. Do tada, njihova je kuća puna ljubavi u što smo se uvjerili kada nam je glumica otvorila vrata svog doma i pustila da u njihov život zavirimo i kamerom.

Posljednja četiri mjeseca u životu glumice Katarine Madirazza (28), nekoć Strahinić, pravi su dar-mar. Na snimanju istoimene serije koja se prikazuje na Novoj tv provodi po dvanaest sati, ali zato je po povratku u kasnim večernjim satima čeka kuća puna ljubavi.

Iako je sa suprugom, marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom uredila novi stan u odvojenom djelu obiteljske kuće na zagrebačkom Vrapču, njezine sestre, ekonomistica Matea (25) i srednjoškolka Karla (18) imaju tek par koraka do nje, pa ondje stižu bez najave. Koja najbolje čuva tajnu, a koja sve izbrblja te zašto su se posvađale baš uoči ovog snimanja - doznajte u videu!

Samo za Gloria.hr otvorile su vrata svoga doma i srca objasnivši zašto je lijepo biti sestra.


- Sestre su neprocjenjivo bogatstvo, moje djetinjstvo i moj život ispunjen je njima, sretna sam što ih imam i što su mi tako dobre. Super je biti najstarija sestra jer su sve igračke i sva roba bile prvo moje - kroz smijeh nam priča vedra glumica.

Za pretpostaviti je da kada su četiri žene u obitelji pri odlasku u večernje izlaske zna nastati kaos, no simpatične sestre kažu kako su vrlo praktične te da se za van uvijek najduže sprema tata Davor koji u izlascima sa svojim mezimicama i suprugom Lidijom ima tremu pa se s njima uvijek modno savjetuje.

Kako istraživanja kažu da je najstarije dijete u obitelji ujedno i najrazmaženije, a najmlađe najviše snalažljivo, doznali smo je li to slučaj i kod sestara Strahinić...


ČITAJTE I:

U domu Nikoline Ristović: ‘Ja sam kućni domaćinski tip, a Vidoje je taj koji unosi nered‘

U domu Indire i Miroslava Levaka: ‘Vrijeme je za novi početak‘

Marijana Mikulić: ‘Ne znam kako bih uz toliko djece, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života‘

Nevena Rendeli: 'Kada sam upoznala Makovu djecu bilo je kaotično, danas smo svi velika sretna obitelj'

Linker
23. travanj 2024 23:21