O tome nitko ne govori

Kourtney otkrila što joj se dogodilo nakon medicinski potpomognute oplodnje

Dramatična ispovijest američke reality zvijezde producentima je poslužila za najavu 21. sezone showa The Kardashians, čije emitiranje započinje u travnju.

Nakon očajnih vapaja Caitlyn Jenner koja se javno požalila što je na šokantan način nakon dvadeset sezona i 15 godina emitiranja izbačena iz showa The Kardashians, o čemu je saznala iz medija, ali i svim ostalim sudionicima bez imalo zle krvi poželjela uspjeh i sreću, napokon smo dočekali i najavu dvadeset i prve sezone, čije emitiranje započinje 14. travnja na platformama Hulu i Disney.

Pogledajte video


U njoj je jedna od glavnih zvijezda Kourtney Kardashian, najstarija kći Roberta i Kris Jenner, progovorila o neugodnim posljedicama medicinski potpomognute oplodnje, koju je prošla kako bi nakon troje djece sa Scottom Disickom - sve tri trudnoće iznijela je pred kamerama, postala majka i sa zaručnikom, 45-godišnjim američkim glazbenikom Travisom Barkerom.

image

Oni znaju uživati: Kourtney Kardashian i Travis Barker provozali su se gondolom u Veneciji lanjskog ljeta

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

U vezi su godinu i pol, a da su zajedno, službeno su potvrdili u siječnju 2021. Zaručili su se u listopadu, a Barker je zbog veze s Kourtney ponovno počeo putovati zrakoplovom nakon 13 godina stanke, prevladavši uz nju svoj strah od letenja.

Praktični katolik redovito moli sa svojom djecom, sinovima Lanodnom Asherom i kćerkom Alabamom Luellom, koje je dobio dobio u braku s bivšom Miss Amerike Shannom Moakler. U očima svoje zaručnice Barker je ne samo idealan partner, nego i divan otac, pa je i s njim poželjela dijete, a u najavi nove sezone showa, koja je u međuvremenu nestala sa svih platformi na društvenim mrežama na kojima je objavljena, progovorila je o svojoj želji da ponovno postane majka.

Čitajte i: Rihannini najbolji trudnički lookovi: Uopće nije čudno što postavlja trendove

Osim toga otkrila je da je zbog hormonskih terapija kojima se podvrgnula u procesu medicinski potpomognute opolodnje preuranjeno ušla u menopauzu i imala velikih problema s održavanjem tjelesne težine kako je pred kamerama objasnila svojoj majci.

Pogledajte video


"Komentari na društvenim mrežama bili su tako grubi i okrutni jer sam se udebljala, a nitko se nije zapitao što je tome razlog i kroz što ja to prolazim", požalila se Kourtney i dodala da je zbog svega izgubila menstruaciju, te doslovce prije vremena ušla u menopauzu.

"Zbog čega? Lijekova?", upitala ju je majka, a Kourtney joj je to jasno i glasno potvrdila.

Premda se iz sada već obrisane najave ne može zaključiti o kojem je točno razdoblju svog života govorila, a nije jasno niti je li joj se mjesečnica u međuvremenu vratila, iz riječi reality zvijezde potpuno je jasno da s Travisom Barkerom želi dijete.

image

North West s majkom Kim Kardashian, sestričnom Penelope Disick i tetom Kourtney Kardashian zastala je kod uličnog prodavača uoči odlaska na reviju na Pariškom tjednu mode 2020.

PHILIPPE BLET/SHUTTERSTOCK

Zdravstveni stručnjaci, pak, tvrde da proces medicinski potpomognute oplodnje može izazvati simptome slične menopauzi, što uključuje gubitak ili neuredne mjesečnice, poremećaje spavanja i loš san, umor i iscrpljenost, nagle promjene raspoloženja, te abnormalnu aktivaciju termoregulacijskog centra u hipotalamusu što dovodi do napadaja tjelesne vrućine zbog posljedičnog perifernog širenja krvnih žila. A može pridonijeti i općim metaboličkim promjenama u organizmu čija je moguća posljedica i višak tjelesne težine.

Čitajte i: Miljenica Hollywooda na životnoj prelomnici: ‘Ne znam kad ću se vratiti!‘

"Apsolutna istina, sve što je Kourtney rekla i sama sam iskusila... U jednoj fazi izgledala sam kao trudnica, iako medicinski potpomognuta oplodnja nije uspjela", napisala je jedna komentatorica.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker u New Yorku u listopadu 2021.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Svaka žena koja je prošla kroz postupak medicinski potpomognute oplodnje može se identificirati s tobom Kourtney. No, ne brini, posljedice nisu trajne i želim ti svu sreću u nastojanju da ponovno postaneš majka", napisala je druga.

Budući da se Kourtney Kardashian nada barem još jednom djetetu s Travisom Barkerom može se pretpostaviti da će i svoju četvrtu trudnoću iznijeti pred kamerama.

Linker
19. travanj 2024 13:36