MRAČNE TAJNE PLAYBOYA

Konačno dokumentarac o životu Playboyevih zečica: Holly Madison ispričala kakav je Hef zapravo bio

Da se osnivač Playboja derao na djevojke, mnogi su već načuli, no njegovi ekscesi bilo su i gori. ‘Vrištao je na mene i rekao da zbog toga izgledam staro, jadno i jeftino‘, prisjetila se jedna od ‘zečica‘.

Četiri godine nakon smrti Hugha Hefnera, osnivača Playboya, došlo je vrijeme za dokumentarac o najpoznatijem miljeniku žena, a sad se javljaju ljudi koji žele podijeliti istinu kako izgleda stvarnost unutar Playboyeva carstva, piše CNN.

Nadolazeća dokumentarna serija A&E Networka "Tajne Playboya" uključuje intervjue sa "ženama koje su živjele u carstvu, rukovoditeljima, kolegama iz Playboya i zaposlenicima sa svih razina brenda" koji "dijele punu priču o tome kakav je život u Playboyevom svijetu uistinu bio", navodi mreža.

U isječku iz showa, model Holly Madison, koja je postala poznata kao jedna od Hefnerovih plavokosih djevojaka u razdoblju 2001. do 2008., rekla je da je "pukla" pod pritiskom "da se osjeća kao da moram izgledati baš kao i sve ostali".

Čitajte i: Potpuno drugačiji od oca: Najmlađi sin osnivača Playboya ima prekrasne vijesti - bebe stižu u ožujku

Rekla je da je ošišala svoju dugu plavu kosu kako bi pokušala izgledati drugačije, što nije dobro prošlo.

"Hefner se derao na mene", prisjetila se. "Vrištao je na mene i rekao da zbog toga izgledam staro, jadno i jeftino."

image

Hugh Hefner s Playboyevim zećicama

ROBERT MORA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Hefnerov prijatelj Jonathan Baker potvrdio je na sminci da je mogul bio uzrujan zbog Hollyne preobrazbe. “Sjećam se kad je ošišala kosu”, rekao je Baker. "Bio je jako nesretan zbog toga. Da, tako je izgledao njegov svijet", rekao je.

image

Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt,.Hugh Hefner i Holly Madison

FOTOGRAFIJE: -/NEWSCOM/PROFIMEDIA -/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Bridget Marquardt, jedna od djevojaka koja je sudjelovala s Madison na reality showu "The Girls Next Door", koja se usredotočila na Hefnerov odnos s djevojkama i njenom kolegicom Kendrom Wilkinson, također je raspravljala o napetosti koja je bila stalno prisutna među djevojkama i starim zavodnikom.

"Hef je na prilično napadan i oštar način rekao Holly što je učinila krivo", rekla je Marquardt. "Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti s njima, svaki dan je bila nova drama, a napetost se mogla rezati nožem", zaključila je.

image

Holly Madison

PHAMOUS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je Bretman Rock, prvi deklarirani gay koji 'krasi' cover Playboya? Naslovnica je za poviejst, a zbog nje proživljava dramu

CNN je od Playboya zatražio komentar, no odgovor nije stigao.

Naime, Hugh Hefner je preminuo 2017. u 91. godini, a ovaj kultni časopis prekinuo je nakladu nakon 66 dugih godina, označivši početak nove, potpuno digitalne ere Playboya.

Playboy je objavio da će prestati izdavati svoj tiskani časopis s izdanjem za proljeće 2020, točnije 18. ožujka okrenuvši se samo radu na portalu.

Hugh Heffner bio je oženjen tri puta, a iza sebe ostavio je sinove Coopera, Davida i Marstona te kćer Christie.

Linker
19. travanj 2024 11:48