Kim i Pete

Konačno ćemo doznati više o vezi Petea i Kim: ‘Otkrit ćemo detalje koje svi žele znati‘

Uskoro izlazi nova reality serija koja prati život poznate obitelji, a osvrnut će se na dramatične situacije koje se u posljednje odvijaju. Doznat ćemo više o razvodu Kanye Westa i Kim, ali i o njezinoj novoj ljubavi.

Kim Kardashian je konačno progovorila o svojoj romansi s komičarem Peteom Davidsonom, a čini se kako će nadolazeći reality show o njezinoj obitelji dati neke odgovore o jednoj od najtajanstvenijih veza ove poduzetnice i influencerice. Naime, obitelj Kardashian je u središtu zbivanja nove Huluove serije, jednostavno nazvane The Kardashians.

U ovoj će seriji biti prikazana i Kimina nova romansa sa zvijezdom emisije Saturday Night Live, koja je procvjetala nakon njezina gostovanja u kasnonoćnom showu. Iako se Davidson možda neće pojaviti pred kamerama, Kim je obećala da će serija otkriti “kako smo se upoznali te sve detalje koje svi žele znati”, prenosi Variety.

image

Kim Kardashian je u središtu zbivanja nove Huluove serije.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Hulu će 14. travnja lansirati prvu od dvije sezone serije The Kardashians, a svaka će sadržavati nevjerojatnih 20 epizoda. Nova serija opisana je kao premium verzija obiteljskog dugogodišnjeg showa koji se prikazivao na E! kanalu. Na kasnije epizode serije će utjecati i njezin kaotičan razvod od bivšega supruga Kanyea Westa, ali Kim je odlučila dozirati prikaz dramatičnih situacija kako bi zaštitila njihovo četvero djece.

Čitajte i: Modna transformacija: Kim Kardashian je glavno lice brenda Balenciaga, i to u ulozi žene mačke

"Biti u očima javnosti i imati nesuglasice u javnosti nikada nije lako", rekla je za situaciju s bivšim mužem, koji je posljednjih tjedana više puta prijetio njezinom novom partneru na društvenim mrežama.

West će se ipak pojaviti u dodatnim scenama snimljenima prije nego što se bivši par službeno razišao u veljači 2021.

Podsjećamo, njih su dvoje proglašeni slobodnima tijekom saslušanja u Los Angelesu prošloga mjeseca, a Kardashian se odrekla prezimena West. Par se posljednjih tjedana više puta sukobljavao, a reality zvijezda je optužila Westa da joj je izazvao "emocionalne nevolje" širenjem dezinformacija na svojim brojnim psovkama na društvenim mrežama.

Linker
14. travanj 2024 16:16