MODNA RECIKLAŽA

Kolinda Grabar-Kitarović za svečani koncert u HNK izabrala haljinu koju je nosila prije četiri godine

Kreaciju dvojca eNVy room bivša predsjednica zadržala je u svom ormaru te je ponovno odjenula za proslavu Dana državnosti.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kao da se ugledala u štedljivu vojvotkinju Kate Middleton pa i ona po nekoliko puta nosi svoje omiljene modne kombinacije.

Tako je na jučerašnji svečani koncert povodom Dana državnosti u zagrebačkom HNK-u stigla u elegantnoj crnoj haljini modnog dvojca eNVy room koju je nosila i 2018., kada je bila domaćica prijema u Predsjedničkim dvorima.

image

Kolinda Grabar Kitarović na svečanom koncertu povodom Dana državnosti u HNK.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Za vrijeme svog predsjedničkog mandata Grabar-Kitarović trudila se nositi odjeću domaćih dizajnera i promovirati hrvatsku modu. A kako je priličilo njezinoj funkciji uvijek je nosila modele elegantnog , klasičnog kroja. Tako je osim haljina eNVy rooma, nosila kreacije Elfsa, Etno butika Mara, Aleksandre Dojčinović, Antuna Tina Brišara

Nema sumnje da u svom ormaru ima dovoljno haljina koje će joj dostajati za brojne svečane prigode.

image

Kolinda Grabar Kitarović pozdravila se s ministrom Davorom Božinovićem.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Inače, kreacije modnog dvojca eNVy room česti su izbor pjevačice Franke Batelić koja se za Vedrana Ćorluku udala u njihovoj haljini, a i nedavnu sretnu vijest da drugi put čeka dijete objavila je uz fotografiju u njihovoj haljini koju je nosila kao članica žirija u Plesu sa zvijezdama.

Linker
23. travanj 2024 20:59