posao prije svega

Kim unovčila čak i dramatični razvod od Kanyea Westa! Raspad braka uskoro će biti svima na uvid

Poduzetnica Kim Kardashian zna kako zaraditi novac pa nema problema ni s time da cijeli svijet u posljednjoj sezoni njezinog obiteljskog reality showa gleda kako se urušavao njezin brak s reperom Kanyeom Westom.

Zvijezda reality showa Kim Kardashian (40) mudra je poslovna žena koja pretvara u zlato što god dotakne. Dane nakon završetka snimanja četrnaestogodišnjeg obiteljskog projekta "Keeping Up With The Kardashians" krati reklamirajući najlonke, elastične bodije i rublje svog brenda Skims, a njezin osmijeh na promotivnim fotografijama ne otkriva što prolazi kad poziranje završi i ostane sama. Ali kad kriza prođe, biznis joj je i dalje na prvom mjestu pa je, prema Page Sixu, odlučila unovčiti i razmirice sa suprugom Kanyeom (43) u posljednjoj sezoni reality showa.

Prava profesionalka: Kim Kardashian ponovno razvod iskoristila na najbolji mogući način

Njihove svađe i prepucavanja bit će dostupni gledateljima u drugom dijelu 2021., a do tada se treba strpjeti i uživati u njezinim objavama na društvenim mrežama.

Nekada sretan par već pregovara financijskim o uvjetima razvoda koji bi mogao biti jedan od najskupljih u povijesti američke zabavljačke industrije. Kanye West, moćni reper, producent i modni dizajner "težak je" prema procjeni magazina Forbes oko 1,3 milijarde dolara, dok je osobno bogatstvo članice klana Kardashian procijenjeno na 780 milijuna dolara.

Kim je prekipjelo! Već je pripremila papire za razvod, njezin brak s Kanyeom tone

image
Kim reklamira svoje najnovije proizvode, a na temu razvoda javno se još nije očitovala. Možda je i to dio taktike za privlačenje gledatelja uoči posljednje sezone showa "Keeping Up With the Kardashians".
SKIMS VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Rastavljeni par ima četvero djece: kćeri North (7) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i dvadesetomjesečnog Psalma. Mališani žive s majkom u Los Angelesu dok ne dođe red na pregovore oko skrbništva. Budući da glazbenik, koji se u međuvremenu odselio na svoj ranč u Wyomingu, pati od bipolarnog poremećaja te ima nezgodne promjene raspoloženja, šanse za dobivanje punog skrbništva zasad su na njezinoj strani.

Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

Kim angažirala iskusnu odvjetnicu, a Kanye se povukao u Wyoming

Njegove eskapade započele su kandidaturom za predsjednika SAD-a i kontroverznim istupom na predizbornom skupu u Južnoj Karolini u srpnju 2020., kad je optužio suprugu za nevjeru i otkrio kako je malo nedostajalo da Kim pobaci njihovo prvo dijete. Ona je, pak, angažirala iskusnu odvjetnicu Lauru Wasser koja će, zacijelo, iskoristiti glazbenikov problem s mentalnim zdravljem.

image
Par se vjenčao 2014. godine. U braku su dobili četvero djece, koja žive s majkom u Los Angelesu.
FAVIER LAURENE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Najsočniji dio sukoba nekad skladnog bračnog para tek slijedi, a kako više nema obiteljske sage koja bi to popratila, možda će poduzetna Kim pokrenuti poseban reality show o razvodu na holivudski način? Bilo bi šteta da javnost ostane prikraćena za taj segment njezinog života.

Linker
16. travanj 2024 22:29