Instagram/Zombijana
kreativna zombijana

Karantena na duhovit način: Ilustratorica Andrijana nasmijat će vas do suza svojim talentom

Horoskopski znakovi u izolaciji, piknik na podu stana, medalje za ponašanje tijekom epidemije koronavirusa? Sve njih duhovito je prikazala i život svojim ilustracijama udahnula Andrijana Vešović. Zombijana će vam dati novu perspektivu na karantenu.

Ilustratorica Andrijana Vešović duhovitim i talentiranim pristupom osvojila je korisnike društvenih mreža pa je trenutno prati više od 130 tisuća ljudi diljem regije. Djevojka iz Podgorice proslavila se ilustrirajući objave s Twittera, a potom se proširila i na humoristične prikaze svakodnevice, svojih stavova i aktualnih tema.

'Naćeraj me' - Zombijanin brand koji oslikava majice hit ilustracijama

Poznata je postala pod imenom Zombijana i ovih dana oduševljava ilustracijama o karanteni. Teška situacija lakše se podnosi kada joj se doda doza humora, motivacije i mladenačkog pristupa, zar ne!?

Inače, Andrijana Vešović završila je Fakultet vizualnih umjetnosti u Podgorici i još za vrijeme studiranja počela je crtati kao Zombijana. Kako Zombijana ima moto - "naćeraj me" (Ne tjeraj me, za one koji ne znaju :)), pa je tako u međuvremenu stvoren i istoimeni brand kojim ova mlada kreativka na majicama tiska svoje duhovite ilustracije i opaske. Kada treba, tu je i da vas utješi i smiri.

ŠEĆER NA KRAJU: Zombijana horoskop!

Zar nije cool!? Hvala, Zombijana! Ovu duhovitu kreativku možete pratiti na njenom Instagram i Facebook profilu.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
19. travanj 2024 11:02