MOŽE LI NIŽE

Jesu li dotaknuli dno? U procesu Depp vs. Heard više se ne poštuju nikakva pravila

U holivudskoj parnici godine uoči unakrsnog ispitivanja red je došao na odvjetničke timove Johnnyja Deppa i Amber Heard koji također ne biraju riječi u međusobnim optužbama.

U holivudskom procesu godine, tužbi Johnnyja Deppa protiv bivše supruge Amber Heard, na red su došli odvjetnički timovi suprotstavljenih strana koji su danas prokomentirali protekle događaje iz sudnice.

"Svjedočenje gospođe Heard bilo je najbolja uloga njezinog života. Njezina priča se razvija u novim pravcima i s novim detaljima, dok su izjave gospodina Deppa ostale vjerodostojne, potpuno u skladu s činjenicama koje je iznio prilikom pokretanja postupka, te tijekom svih šest godina koliko je prošlo od prvih javnih optužbi našeg klijenta. Njegova istina je uvijek i zauvijek ista, bez obzira na okolnosti koje se mijenjaju. Unakrsno ispitivanje optuženice dokazat će mnoge pogreške i nevjerodostojnosti u svjedočenju gospođe Heard", stoji u službenom priopćenju pravnih zastupnika Johnnyja Deppa.

image

Johnny Depp od bivše supruge zahtijeva odštetu zbog blaćenja u javnosti

SHUTTERSTOCK

Na odgovor odvjetničkog tima Amber Heard nije trebalo dugo čekati.

"Potpuno je jasno da se optužba gospodina Deppa raspada tolikom brzinom da je sa svojim timom od tužitelja gospođe Heard postao njezin progonitelj. To ne čudi u kontekstu svih dosadašnjih zbivanja, a nova strategija temelji se na recikliranju opetovanih napada na žrtvu i odbijanje preuzimanja odgovornosti za vlastite postupke. Ako je gospodin Depp stvarno nevin kakvim se prikazuje, zašto se onda neprestano ispričava gospođi Heard i daje obećanja kako će svoje demone zauvijek pobijediti. Očito je riječ o nemogućnosti razlikovanja činjenica od fikcije, a kakva panika vlada u njegovom timu govori činjenica da se rukama i nogama opiru uvođenju novih dokaza u raspravu. Znakovito je i da gospodin Depp nema hrabrosti pogledati našoj klijentici u oči, a njegovo ponašanje može se generalno ocijeniti jadnim, kakvo je bilo i u braku s gospođom Heard", napisali su.

image

Glumicu Amber Heard čeka unakrsno ispitivanje

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: STIŽE SEINFELDOVA BIBLIJA! KNJIGA S NAJBOLJIM FORAMA OMILJENOG KOMIČARA NAPOKON I NA HRVATSKOM

Podsjetimo da je u raspravi glumac Johnny Depp opisao kako ga je njegova bivša supruga Amber Heard nekoliko navrata fizički napala, pa čak mu bocom alkoholnog pića odrezala komad prsta, dok je Amber Heard u svom svjedočenju opisala trenutak kad ju je Depp navodno prvi put udario, što, kako je izjavila, nikada neće zaboraviti.

image

Obožavateljice Johnnyja Deppa pružaju podršku svom idolu

SHUTTERSTOCK

"Vodili smo normalan razgovor na trosjedu kad sam ga upitala za tetovažu na njegovoj ruci koju nisam mogla pročitati. Njegove riječi su me nasmijale, jer sam bila uvjerena da se šali, a on me nakon toga udario u lice", ispričala je Heard i dodala kako je drugi još jači udarac zaradila uz opasku da je "smiješna kuja".

Što je prava istina tek ćemo saznati, jer Johnny Depp apsolutno odbacuje sve ove tvrdnje.

Linker
18. travanj 2024 17:23