ZDRAVA ODLUKA

Jeremy Clarkson u svom se stilu našalio na vlastiti račun: ‘Ovo će mi se dogoditi ako postanem predebeo‘

Nedavno je priznao kako često razmišlja o tome da je u njegovim godinama umro njegov otac, bojeći se kako on ne može tako završiti s obzirom da ima još puno posla za napraviti.

Američki novinar i poznati radoholičar Jeremy Clarkson jednom je prilikom izjavio kako je najveći svjetski pušač, a sada se ponovo našalio na račun svojega zdravlja.

Šezdesetjednogodišnji kolumnist časopisa The Sun radi od svoje 20. godine, a u poslu ga nisu omeli ni pneumonija niti COVID-19. Nedavno je podijelio sa svojim pratiteljima trenutno zdravstveno stanje: "Prošao sam zdravstveni pregled prije nekoliko tjedana. Proveo sam dva sata na magnetskoj rezonanci. Puštali su mi videe, pogledao sam cijeli Iron Man".

Opisivajući svoj dugotrajni pregled izjavio je kako je dobio slušalice i naočale, dok su mu oni promatrali svaku kost u tijelu. No unatoč nezavidnom zdravstvenom stanju, Jeremy je uspio nabaciti i šalu na svoj račun: "Ono zbog čega sam doista zabrinut je da ako se previše udebljam, morati ću koristiti MRI za konje kod veterinara!"

image

James May, Jeremy Clarkson i Richard Hammond

STEFAN HEUNIS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi posao Jeremyja Clarksona: Na svojoj farmi kuha pivo, koje je u roku jednog dana postalo najtraženije u UK-u

Nedavno je za jedan intervju razgovarao o svome zdravlju, priznajući kako često razmišlja o tome da je u njegovim godinama umro njegov otac, bojeći se kako on ne može tako završiti s obzirom da ima još puno posla za napraviti. Ipak, zdravu odluku koju je donio je prestanak pušenja prije četiri godine.

U svojim kolumnama često piše takve teme, gdje se jednom prilikom osvrnuo na bol koju ima u plućima kada pomisli na neku fizičku aktivnost poput vožnje bicikla ili plivanja, zaključivši kako stvari neće biti bolje, jer ga uskoro čekaju operacije zbog kojih će morati biti miran i sjediti na mjestu.

image

Jeremy Clarkson

BBC/PLANET/PROFIMEDIA

Zauzeti pisac trenutno žonglira s nekoliko poslova, uključujući pisanje za Sun, ali i snimanje vlastite serije The Grand Tour. Kako kaže, rijetko ima slobodan dan, pa čak i kada je obolio od Covida, nije uzimao slobodno.

Jednostavno nema vremena za bolesti, pa tako i dok jede mora hodati. Zato kaže: "Ljudi vole uzeti slobodan dan, zbog nečega protestirati ili štrajkati. Ne bih želio tako raditi".

Čitajte i: Moja borba s tihim ubojicom: Matija Lovrec otkriva kako je preživio aneurizmu bazilarne arterije i 17 moždanih udara

Linker
19. travanj 2024 06:43